Κάτια Νικολαϊδου: «Ο Μάνος Παπαγιάννης δεν μπορούσε να μας αντιμετωπίσει»

Κάτια Νικολαϊδου

Για την δίκη Παυλίδου - Παπαγιάννη μίλησε η Κάτια Νικολαϊδου.

Για πρώτη φορά μίλησε η Κάτια Νικολαϊδου, το πρωί της Δευτέρας, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha σχετικά με την δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η ηθοποιός θα βρεθεί στο δικαστήριο σαν μάρτυρας υπεράσπισης της Σοφίας Παυλίδου.

Ειδικότερα, η Κάτια Νικολαϊδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήρθα από το Βέλγιο για την δίκη που δεν έγινε. Εγώ θα ξαναέρθω τον Νοέμβριο και ελπίζω ο κ. Παπαγιάννης να έχει γίνει καλά μέχρι τις 9 Νοέμβρη οπότε να μπορέσει να παραβρεθεί και εκείνος γιατί αυτή τη φορά δεν ήθελε, δεν μπορούσε να μας αντιμετωπίσει».

«Παιδιά, όλα όσα θα πω στο δικαστήριο θα σας τα πω μετά τις 9 Νοεμβρίου. Δεν θέλω να πω τίποτα πριν τη δίκη. Αλήθεια. Θα τα πούμε όλα μόλις γίνει η δίκη. Εάν και με το καλό θελήσει ο κ. Παπαγιάννης και βασικά, επειδή δεν παίζουμε με τις αρρώστιες, έχει γίνει καλά μέχρι τότε, θα σας τα πω όλα μετά το δικαστήριο» συμπλήρωσε η Κάτια Νικολαϊδου στο πρωινό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. «Ισχύει ότι ο κ. Παπαγιάννης έχει κάνει και σε μένα μήνυση».