Κάτια Δανδουλάκη: Συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής – «Κόντεψα να χάσω την ψυχή μου»

Κάτια Δανδουλάκη

«Βεβαίως κατάλαβα ότι έχω ανάγκη από γιατρό και πήγα αμέσως γιατί δεν είμαι άνθρωπος της αρρώστιας, είμαι άνθρωπος της ζωής».

Την Κάτια Δανδουλάκη υποδέχθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” το βράδυ της Δευτέρας. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τον άντρα της ζωής της, τον Μάριο Πλωρίτη, και μάλιστα συγκινήθηκε μετά από ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή.

«Αυτή ήταν μια συνέντευξη που τη ζήλεψα πάρα πολύ, με την Έλενα Ακρίτα, θα ήθελα να την είχα κάνει εγώ, την έκανε εξαιρετικά η Έλενα. Ξέρω ότι συγκινήθηκες τώρα…», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Δεν φανταζόμουν ότι η στεναχώρια μπορεί να έχει τόσο βάθος. Κόντεψα να χάσω την ψυχή μου, δεν ήξερα ποια είμαι. Δεν ήταν θέμα αυτοκτονικών τάσεων, δεν καταλάβαινα γιατί υπήρχα. Βεβαίως κατάλαβα ότι έχω ανάγκη από γιατρό και πήγα αμέσως γιατί δεν είμαι άνθρωπος της αρρώστιας, είμαι άνθρωπος της ζωής.

Και γλίτωσα πολύ γρήγορα, μέσα σε ένα χρόνο. Στη δουλειά πήγαινα με πάρα πολύ ζόρι. Έβλεπα κόσμο στο θέατρο από κάτω κι έλεγα “Χριστέ μου, ο κόσμος που με ανακούφιζε πρώτα, τώρα μου δημιουργεί πανικό;”. Είναι φοβερό πράγμα η ανισορροπία της ψυχής. Μετά τον Μάριο, το χάος.

Ήθελα ένα παιδί. Επιλογή των συνθηκών ήταν να μην μπορούμε να κάνουμε παιδί γιατί ζούσαμε χώρια και όχι μόνο αυτό, υπήρχε και μια γυναίκα άρρωστη που δεν γινόταν. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που θα ήθελα να έχω ένα παιδί μαζί του. Δεν ήθελα ποτέ ένα παιδί γενικώς», είπε μεταξύ άλλων η Κάτια Δανδουλάκη.