Κάτια Δανδουλάκη: «Ο Μάριος Πλωρίτης μου είπε θα μείνεις στη ψάθα και δεν θα έχεις μία με αυτά που κάνεις»

Κάτια Δανδουλάκη

"Γιατί εγώ προτίμησα να δείξω όλη μου τη δραστηριότητα μου την επιχειρηματική στο θέατρο, το οποίο είναι ρώσικη ρουλέτα" δήλωσε η Κάτια Δανδουλάκη.

Την Κάτια Δανδουλάκη υποδέχθηκαν απόψε στο Στούντιο 4 και μίλησε για την καλλιτεχνική της πορεία. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο αν αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα λόγω της επιχειρηματικής δραστηριότητας με το θέατρο και την ατάκα που της είχε πει ο Μάριος Πλωρίτης.

«Τα έχω τακτοποιήσει. Αν τυχόν δεν δουλέψω, δεν θα έχω αυτό το τρένο ζωής γιατί δεν μένω και σε παλάτια. Δεν έχω περιουσία κι είμαι πολύ ελεύθερη πάνω σε αυτό. Πρέπει να δουλεύω για να μένω σε αυτό το σπίτι που έχω 50 χρόνια και το νοικιάζω, δεν είναι δικό μου. Γιατί εγώ προτίμησα να δείξω όλη μου τη δραστηριότητα μου την επιχειρηματική στο θέατρο, το οποίο είναι ρώσικη ρουλέτα. Δεν χρωστώ αλλά πρέπει να δουλεύω… Δεν έχω μετανιώσει που έκανα θέατρο γιατί θα είχα τρομερή ανασφάλεια να περιμένω ποιος θα μου κάνει μια πρόταση για να δουλέψω» ανέφερε η Κάτια Δανδουλάκη.

«Ο Μάριος Πλωρίτης μου είπε ξέρεις ότι θα μείνεις στη ψάθα και δεν θα έχεις μία με αυτά που κάνεις, την επιχείρηση; Θέλω να ξέρω ότι το ξέρεις. Του είπα ότι το ξέρω και μου είπε τότε θα το κάνεις» συμπλήρωσε η Κάτια Δανδουλάκη.