Κάτια Δανδουλάκη: «Έλεγα δεν θα έρθω στο γύρισμα, αν δεν μου ζητήσουν συγγνώμη»

Κάτια Δανδουλάκη

"Σιχαίνομαι κάποιος που έχει δύναμη, να καταπιέζει κάποιον που δεν έχει. Όταν αποφάσιζα να μιλήσω, ήταν γιατί είχα σίγουρα δίκιο" σημείωσε η Κάτια Δανδουλάκη.

Την Κάτια Δανδουλάκη φιλοξένησε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η παρουσιάστρια στάθηκε στην ευγένεια της Κάτιας Δανδουλάκη και σε ερώτηση για το αν έλαβε κι η ίδια ευγενικές συμπεριφορές στο ξεκίνημά της, δήλωσε: «Υπήρξαν πολλές προσβολές και στον κινηματογράφο. Όταν με προσέβαλαν, δεν διεκδικούσα με φωνές το δίκιο μου αλλά με την στάση μου. Έλεγα στην παραγωγή ότι δεν θα έρθω, αν δεν μου ζητήσει συγγνώμη ο κύριος που είπε αυτό. Η παραγωγή ήξερε πως έχω δίκιο γιατί μιλούσα, όταν η πλάτη μου ήταν καλυμμένη. Ήμουν εκεί, μίλησε έτσι, εγώ δεν θα έρθω αύριο στο γύρισμα, αν δεν μου ζητούσαν συγγνώμη για να επιστρέψω. Αυτό ήταν θέμα χαρακτήρα» ανέφερε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

«Από εκεί και πέρα όταν αυτό το έθεσα από την πρώτη στιγμή, έπαψε οποιαδήποτε τέτοια υποτιμητική αντιμετώπιση. Και στο θέατρο κέρδισα από την πρώτη στιγμή με τον τρόπο μου. Είμαι ένας πάρα πολύ ευγενικός άνθρωπος κι έχω πάντα μέσα μου μια μεγάλη αγωνία να μην προσβάλω ή θίξω κάποιον ποτέ. Σιχαίνομαι κάποιος που έχει δύναμη, να καταπιέζει κάποιον που δεν έχει. Όταν αποφάσιζα να μιλήσω, ήταν γιατί είχα σίγουρα δίκιο. Όσο ήμουν γλυκιά κι ευγενική, άλλο τόσο είχα κι ατσάλινο χαρακτήρα» κατέληξε η Κάτια Δανδουλάκη.