«Καθόταν δίπλα μου ο Πάνος Μιχαλόπουλος κι έτρεμα ολόκληρη»

Πάνος Μιχαλόπουλος

«Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν ο πιο ωραίος πρωταγωνιστής των 80s».

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν ένας από τους ωραιότερους ηθοποιούς της γενιάς των 80s και πολλά κορίτσια ήταν φουλ ερωτευμένα μαζί του. Όπως και η Σοφία Παθέκα, η οποία εξομολογήθηκε στο Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή τον έρωτα που είχε για τον γνωστό ηθοποιό, αλλά και τη γνωριμία τους στον Πρωινό Καφέ.

«Όταν είχε έρθει στην εκπομπή, γιατί εγώ ήμουν μικρό κοριτσάκι, ένας πρωταγωνιστής των 80s που εγώ ήμουν ερωτευμένη μαζί του όταν ήμουν μικρή και ξαφνικά του μιλούσα στον ενικό… Ο πιο ωραίος πρωταγωνιστής των βιντεοταινιών, ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του, δεν έχανα ταινία. Μετά με τον Πρωινό Καφέ είχαμε κάνει ένα ταξίδι στη Βενετία με πλοίο, καθόταν δίπλα μου στο λεωφορείο κι έτρεμα ολόκληρη, είχα συγκινησιακή φόρτιση», είπε αρχικά η Σοφία Παθέκα.

Η Σοφία Παθέκα πρόσθεσε επίσης: «Ήμουν από τις τελευταίες γυμνάστριες που βγήκαν στην τηλεόραση, δεν είχαμε ανταγωνισμό. Είμαι 20 χρόνια παντρεμένη. Τα πάντα έχουν τύχει μέσα σε αυτά τα χρόνια. Όταν υπάρχουν γερές βάσεις σε ένα γάμο μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα. Η εφηβεία είναι δύσκολη περίοδος. Τα αγόρια χρειάζονται μια ειδική μεταχείριση».