Καθήλωσε στο Big Brother η Μαίρη – «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση στον εργασιακό χώρο»

Big Brother

Όσα είπε η Μαίρη στο live του Big Brother.

Στη γραμμή ζωής του Big Brother βρέθηκε σε πρώτο πλάνο η Μαίρη τη νύχτα της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ. Η παίκτρια του ριάλιτι εγκλεισμού προχώρησε, μάλιστα, σε μια εξομολόγηση ψυχής για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στον χώρο εργασίας της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το 2008 ολοκληρώνω τις σπουδές μου στην διοίκηση επιχειρήσεων. Μια πολύ μεγάλη πολυεθνική μού δίνει την ευκαιρία και με επιλέγει ανάμεσα σε πάρα πολλούς. Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν να είσαι μια γυναίκα νεαρής ηλικίας και να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου όσο πιο σωστά γίνεται και να μπορέσουν να σε αντιμετωπίσουν και οι άλλοι με τον ίδιο σεβασμό και να έχεις ίσες ευκαιρίες. Και τις είχα».

«Ενώ ήμουν πολύ χαρούμενη που ήμουν στην πολυεθνική, αποφασίζω να φύγω και να πάω σε μικρότερες εταιρείες. Βίωσα την παρενόχληση. Πιο συγκεκριμένα, μου ζητήθηκε να αλλάξει ο χώρος εργασίας και να ακολουθήσω τον διευθυντή μου για να δουλέψουμε μόνοι μας. Όχι απλά αρνήθηκα αλλά απευθύνθηκα και σε άλλους ανθρώπους για αυτό. Δυστυχώς τότε δεν εισακούστηκα με αποτέλεσμα να φύγω από την δουλειά και να δηλώσω παραίτηση».

«Αν μπορούσα να πω με μια λέξη αυτό που ένιωσα είναι θυμός και σοκ» πρόσθεσε η παίκτρια του Big Brother στο live της Παρασκευής.