Καθηλώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την περιγραφή του – «Ήταν αδιανόητο όλο αυτό»

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

"Το ένστικτο εκείνη την ώρα είναι να πεταχτείς αλλά η επιβίωση ξεκινά μετά την μπαλκονόπορτα" ομολογεί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, το απόγευμα της Πέμπτης, στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην έκρηξη που σημειώθηκε πολύ κοντά στην πολυκατοικία όπου και μένει μαζί με την σύζυγο του, Λίνα Πρίντζου στη Λεωφόρο Συγγρού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρυσι τέτοιο καιρό, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, ανατινάχτηκε το απέναντι διαμέρισμα. Ήταν μεγάλο σοκ. Ήταν απίστευτο το συναίσθημα. Δείτε το σαν εικόνα, εμείς κοιμόμαστε και από το ωστικό κύμα της έκρηξης – γιατί το πρώτο σημείο ήταν να πεταχτείς από το μπαμ – αλλά στο δευτερόλεπτο με το που πετάγεσαι έρχεται το ωστικό κύμα – ξεριζώθηκε η μπαλκονόπορτα και έπεσε επάνω στο κρεβάτι μας».

«Όλοι οι ειδικοί που ήρθαν για να πάρουν καταθέσεις και να δουν πως έγινε τι είπαν ότι ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί γιατί ένα τέτοιο οστικό κύμα μπορούσε πραγματικά να μας…. Φανταστείτε ότι το ωστικό κύμα έφυγε, πήγε στην ταράτσα, μπήκε από τον φωταγωγό και πέταξε και τα παράθυρα που ήταν στο κέντρο του σπιτιού. Έφτασε μέχρι και το μουσείο της Ακρόπολης. Δηλαδή έσπασαν τζάμια και ήταν αδιανόητο όλο αυτό».

«Το ένστικτο εκείνη την ώρα είναι να πεταχτείς αλλά η επιβίωση ξεκινά μετά την μπαλκονόπορτα. Δηλαδή ο κρότος και το ξερίζωμα της μπαλκονόπορτας που πετάχτηκε επάνω μας, δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα» πρόσθεσε ακόμα ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.