Καθηλώνει ο Περικλής Κονδυλάτος – «Δε μιλάω με τους γονείς μου»

Περικλής Κονδυλάτος

Σε εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος στο MEGA.

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος το πρωί της Τρίτης. Ο διάσημος Έλληνας σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε, μάλιστα, από καρδιάς στην κακή σχέση με τους γονείς του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Περικλής Κονδηλάτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν νομίζω ότι οι γονείς μου ανησυχούσαν όταν ήμουν στο Survivor. Άκουσα ότι μου έριχναν και ένα μικρό “θάψιμο”, έλεγαν ότι δεν ήμουν αρκετά καλός. Δε μιλάω με τους γονείς μου. Ο πατέρας μου σταμάτησε να μου μιλάει μετά το παιχνίδι, γιατί είχα δώσει κάποιες συνεντεύξεις και είχα πει ότι δεν ήταν καλός πατέρας. Η μάνα μου ήταν απούσα. Στο Survivor μου έλειψαν πράγματα, οι αδερφές μου, η σχέση μου, αλλά όχι οι γονείς μου»

«Στο Survivor είχα ειδική μεταχείριση από την παραγωγή και μου άφησαν τα σκουλαρίκια μου και το δαχτυλίδι του παππού μου» πρόσθεσε, επίσης, ο σχεδιαστής κοσμημάτων στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA.

«Δεν πιστεύω στις θρησκείες. Είμαι μαθητής της Καμπάλα. Όσοι στρέφονται σε τέτοια πράγματα πάνε για να ισορροπήσουν τον εαυτό τους. Είχα κάνει ήδη πολλή δουλειά και πήγαινα από μικρός σε ψυχίατρο».