Καθηλώνει ο Μάριος Φραγκούλης: «Δεν μπορούσα να θυμηθώ πως ήταν το πρόσωπό της μητέρας μου»

Μάριος Φραγκούλης

Στις φορτισμένες συναισθηματικές του στιγμές επέστρεψε ο Μάριος Φραγκούλης.

Μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μάριος Φραγκούλης όταν βρέθηκε καλεσμένος του Ανδρέα Ροδίτη στην εκπομπή που εκείνος παρουσιάζει στην ΕΡΤ2. Μεταξύ άλλων, ο σημαντικός καλλιτέχνης μίλησε από καρδιάς για τον αποχωρισμό από τους γονείς τους, όταν και έφυγε από την Αφρική καθώς και το bullying που βίωσε στα παιδικά του χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Φραγκούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ήρθαν οι βιολογικοί γονείς μου στην Ελλάδα να τους δω, πήγα στο αεροδρόμιο και έγινα φίλος με ένα παιδάκι. Στη συνέχεια συνειδητοποίησα πως ήταν ο αδερφός μου. Αυτή την ήταν μία δύσκολη στιγμή, πολύ συγκινητική. Προσπαθούσα να θυμηθώ πως ήταν το πρόσωπό της μητέρας μου και δεν μπορούσα. Ήμουν γεμάτος με ερωτηματικά».

«Στο σχολείο μου έκαναν bulling γιατί έλεγα συνέχεια «θα έρθει η θεία μου να με πάρει» και έλεγαν ότι ο Μάριος έχει μόνο θεία, δεν έχει μητέρα».

«Επέστρεφα σπίτι κλαίγοντας και παρακαλούσα τη θεία μου να τη λέω μητέρα και μου έλεγε όχι έχει τη μητέρα σου στην Αφρική που σε αγαπάει πολύ συμπλήρωσε ο ερμηνευτής στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης,