Καθηλώνει ο Ιβάν Σβιτάιλο: «Με την απώλεια του ένιωσα μια αφύπνιση»

Ιβάν Σβιτάιλο

"Με γείωσε ο ερχομός της κόρης μου σε ένα διάστημα που ήταν δύσκολο για μένα" ομολογεί ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε ο Ιβάν Σβιτάιλο, το απόγευμα του Σαββάτου, με αφορμή την καθημερινή σειρά «Άγρια γη» στον ΣΚΑΪ. Ο γοητευτικός χορευτής και ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην σχέση που δεν είχε με τον πατέρα του, την αφύπνιση που αισθάνθηκε με τον θάνατο του καθώς και την καθημερινότητα με την κορούλα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιβάν Σβιτάιλο σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον πατέρα μου δεν είχα επαφές γιατί ήταν χωρισμένοι οι γονείς μου. Με την απώλεια του ένιωσα μια αφύπνιση, ίσως μου δημιουργήθηκε μια ανάγκη να εξετάσω κατά πόσο κάνω συνειδητά ότι κάνω, κατά πόσο ουσιαστικά ζω τη ζωή μου, συνάπτω σχέσεις και κατά πόσο καλά διαχειρίζομαι τα συναισθήματα μου.  Σε αυτό το restart βοήθησε και η γέννηση της κόρη μου. Να πω την αλήθεια την φοβόμουν την οικογένεια λόγω της δικής μου εμπειρίας με τους γονείς μου, δεν είχα το παράδειγμα του πως είναι αυτό. Λίγο με άγχωνε αλλά τελικά ήταν μάλλον αυτό που επιζητούσα για να νιώσω εγώ σταθερός και ίσως ολοκληρωμένος».

«Με γείωσε ο ερχομός της κόρης μου σε ένα διάστημα που ήταν δύσκολο για μένα γιατί έπρεπε να κάνω μια επανεκκίνηση και να επανεξετάσω τι είναι για μένα ο χορός και το θέατρο για να επιλέξω συνειδητά τι είναι αυτό που θέλω. Επίσης, ειδικά εμείς τα αγόρια, αργούμε λίγο να πάθουμε την αφύπνιση και να προσεγγίζουμε πλέον συνειδητά τα πράγματα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Ιβάν Σβιτάιλο στην ψυχαγωγική εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ.