Καθηλώνει η Καίτη Φίνου – «Κάθε βράδυ πήγαινα στα επείγοντα με έναν άλλο πόνο, ένα άλλο πνίξιμο»

Καίτη Φίνου

"Έμενα μόνη στο σπίτι, οκλαδόν σε μια μοκέτα και έλεγα "Θεέ μου θέλω να περάσει αυτό, να περάσει αυτό! Δεν μπορώ άλλο, δεν αντέχω" εξομολογήθηκε η Καίτη Φίνου.

Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε η Καίτη Φίνου, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε από καρδιάς στην δύσκολη περίοδο που βίωσε με τις συνεχείς κρίσεις πανικού και την κατάθλιψη την οποία, όπως ομολόγησε, ακόμη δεν έχει κατορθώσει να ξεπεράσει.

Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου σημείωσε με ειλικρίνεια πως » για δυο χρόνια έτρεχα στα νοσοκομεία. Κάθε βράδυ πήγαινα στα επείγοντα. Κάθε βράδυ ήταν ένας άλλος πόνος. Ένα άλλο πνίξιμο. Μέχρι να βρω τον στάνταρ, τον καλό ψυχίατρο – έχω αλλάξει τόσους – για να μου δώσει την κατάλληλη αγωγή και να μπορέσω να ανταπεξέλθω. Έμενα μόνη στο σπίτι, οκλαδόν σε μια μοκέτα και έλεγα «Θεέ μου θέλω να περάσει αυτό, να περάσει αυτό! Δεν μπορώ άλλο, δεν αντέχω».

«Δεν βρισκόταν άνθρωπος να μου συστήσει έναν ψυχίατρο που να με καταλάβει. Και μιλάω για ψυχίατρο γιατί με αγωγή περνάει όλο αυτό το πράγμα» πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός. «Ακόμα δεν το ξεπέρασα. Κρίσεις πανικού δεν παθαίνω αλλά η αγωγή δεν έχει σταματήσει να υπάρχει στη ζωή μου γιατί η κατάθλιψη παραμένει».

Μια εξομολόγηση καρδιάς από την Καίτη Φίνου στο «Καλύτερα δε γίνεται»…