Καθηλώνει η Ηρώ Μουκίου: «Κινδύνευσα όταν διαγνώστηκα με όγκο στη σπονδυλική στήλη»

Ηρώ Μουκίου

"Χρειάστηκε να νοσηλευτώ με φοβερούς πόνους και να χειρουργηθώ" εξομολογήθηκε η Ηρώ Μουκίου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ηρώ Μουκίου στην κάμερα του Καλύτερα δε γίνεται με αφορμή την παράσταση «Ανθισμένες μανόλιες» που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Alhambra. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην περιπέτεια που αντιμετώπισε πριν λίγα χρόνια με την υγεία της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ηρώ Μουκίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κινδύνευσα το 2002, είχα μια περίπτωση διάγνωσης όγκου στη σπονδυλική στήλη που δεν ξέραμε αν είναι καλοήθης ή κακοήθης. Εκεί χρειάστηκε να νοσηλευτώ με φοβερούς πόνους και να χειρουργηθώ».

«Η προσευχή όμως μου έδωσε δύναμη! Σε μένα δίνει για όλα δύναμη η προσευχή. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, όταν μου ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής, ήταν τι θα γίνουν οι… αδύναμοι που εξαρτώνται από μένα. Δηλαδή το παιδί και τα ζωάκια μου» πρόσθεσε η ηθοποιός στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Παράλληλα, η Ηρώ Μουκίου μίλησε για την απώλεια του Μιχάλη Ασλάνη. «Ο Μιχάλης Ασλάνης με διαμόρφωσε σε πολλά πράγματα. Η γενναιοδωρία, η καλοσύνη, το χιούμορ του… Όταν πληροφορήθηκα την απώλεια, πόνεσα πολύ. Ήθελα να μου είχε απευθυνθεί και να μου είχε ζητήσει κάτι αν ήθελε. Ήθελα να μην έχει τόση αξιοπρέπεια όση είχε ακόμη και με τους φίλους του».