Καθηλώνει η Φελίσια Τσαλαπάτη για τη νευρική ανορεξία: «Θορυβήθηκα όταν είδα τους γονείς μου να κλαίνε»

Φελίσια Τσαλαπάτη

"Αυτό με οδήγησε να πάθω μια ανορεξία όπου την... ακούσαμε λίγο" ομολογεί η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Με αφορμή την συμμετοχή στο J2US μαζί με τον Τριαντάφυλλο, η Φελίσια Τσαλαπάτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωινό της Παρασκευής στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η εντυπωσιακή δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε παραπανίσια κιλά αλλά και σε εκείνη που φλέρταρε με στην νευρική ανορεξία.

Πιο συγκεκριμένα, η Φελίσια Τσαλαπάτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω περάσει από περιόδους με περισσότερα κιλά, φυσικά. Όταν ήμουν μικρούλα και πήγαινα σχολείο, επειδή άλλαζα και συνέχεια σχολείο, μέχρι να δεθώ με τα παιδιά ήμουν η «χοντρή». Έτσι με φώναζαν. Είχα όντως παραπανίσια κιλά αλλά απενοχοποιήθηκε μετά στο μυαλό μου καθώς αυτά τα «να το πάρει μπόι» και τα λοιπά ισχύουν. Δεν έκανα καμιά προσπάθεια στη συνέχεια».

«Όταν άρχισα να αδυνατίζω, άρχισα να βλέπω τεράστια αποδοχή από τους άλλους. Δηλαδή ήμουν άρρωστη και, αντί να με ρωτάνε τι κάνω, μου έλεγαν πως αδυνάτισα. Μετά αυτό με οδήγησε να πάθω μια ανορεξία όπου την… ακούσαμε λίγο! Δεν έφτασα σε πολύ άσχημα επίπεδα. Το προλάβαμε εγκαίρως».

«Μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν με άφηνα να φάω. Μέχρι την τελευταία στιγμή πείναγα και δεν έτρωγα. Ουσιαστικά είδα τους γονείς μου να κλαίνε και θορυβήθηκα. Τότε σταμάτησα να μην τρώω και ασχολήθηκα με την γυμναστική και άρχισα να τρώω σαν άνθρωπος. Κατάλαβα ότι η υγεία είναι ένα διαφορετικό κομμάτι και, αν αισθάνεσαι εσύ καλά, είσαι πιο όμορφος από ποτέ» συμπλήρωσε, επίσης, η Φελίσια Τσαλαπάτη στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.