Καθηλώνει η Αντιγόνη Ψυχράμη: «Με πιάνουν με ένα όπλο στο κεφάλι και μου κάνουν κεφαλοκλείδωμα»

Αντιγόνη Ψυχράμη

"Από τότε και μετά ξεκίνησε λίγο η κατηφόρα" εξομολογείται η Αντιγόνη Ψυχράμη.

Την Αντιγόνη Ψυχράμη συνάντησε η Τζένη Θεωνά με την κάμερα της εκπομπής «Μαμα-δες» το απόγευμα του Σαββάτου στη δημόσια τηλεόραση. Μέσα σε όλα, η γνωστή εγκυμονούσα τραγουδίστρια μίλησε για την σοκαριστική εμπειρία που βίωσε όταν βρέθηκε σε ληστεία στην τράπεζα.

Πιο συγκεκριμένα, η Αντιγόνη Ψυχράμη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πια δεν κάνω ψυχοθεραπεία αλλά έκανα. Είχα περάσει από διάφορα στάδια. Από την εμπειρία με την ληστεία ξεκίνησε και το όλο θέμα. Με τις κρίσεις πανικού και όλα αυτά και ξεκίνησα έτσι».

«Είχα πέσει πάνω σε μια ληστεία στην τράπεζα σε ηλικία 17 ετών. Ήμουν η τελευταία που μπήκε στην τράπεζα και γίνεται η ληστεία. Με πιάνουν εμένα με ένα όπλο στο κεφάλι… Οπλάρα! Ήμουν σκημμένη κάτω, γίνεται η ληστεία και με πιάνουν κεφαλοκλείδωμα. Ήμουν η τελευταία που πήραν. Με πήραν έξω, μέχρι να ανέβουν στη μηχανή και να πάρουν τα σακιά, με πετάνε κάτω και έφυγαν».

«Απλά μετά ξεκίνησε λίγο η κατηφόρα. Έχασα δέκα κιλά, πάθαινα κρίσεις πανικού, όλα αυτά. Δεν μπορούσα να μείνω δευτερόλεπτο μόνη μου» πρόσθεσε, επίσης, η Αντιγόνη Ψυχράμη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.