Κατέρρευσε στο MasterChef: «Πιέστηκα, θέλω να κάνω εμετό! Θέλω να ξεράσω αυτή την κακία»

MasterChef

"Δηλαδή, τι θέλεις ρε μαλ...α; Να μαγειρεύω με πιρούνια στο MasterChef για να με νικήσεις; Τα έχεις όλα, ρε βλάκα".

Τον άγριο καβγά για τα σκονάκια, που έλαβε χώρα στην κουζίνα του MasterChef το βράδυ της Τρίτης, φαίνεται πως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ο Γιάννης. Έτσι αφού αρχικά σιγόνταρε τον έτερο Γιάννη στα πυρά που έριξε στον Λευτέρη, όταν δέχθηκε και ο ίδιος τα «βέλη» του νεαρού του συμπαίκτη κάθε άλλο παρά να τα προσπεράσει μπόρεσε στο νέο επεισόδιο.

Γι’ αυτό, μιλώντας στην κάμερα του MasterChef λίγη ώρα αργότερα, ο Γιάννης ξέσπασε σε κλάματα ενώ εκμυστηρεύτηκε πως ένιωσε να θέλει να κάνει εμετό από την συναισθηματική του φόρτιση. «Όταν πιέζομαι πολύ, θέλω να κλαίω και να κάνω εμετό! Δεν ξέρω γιατί… Με τις καταστάσεις αυτές… Πιέστηκα πάρα πολύ και θέλω να ξεράσω αυτή την κακία».

«Νιώθω να θέλω να κάνω εμετό. Ρε μαλ…α, δεν έχω εργαλεία καθόλου! Δηλαδή, τι θέλεις ρε μαλ…α; Να μαγειρεύω με πιρούνια για να με νικήσεις; Τα έχεις όλα, ρε βλάκα» πρόσθεσε ο 34χρονος αρχηγός της μπορντό μπριγάδας του MasterChef για να ξεσπάσει σε αναφιλητά στο νέο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Τρίτης.

«Με πειράζει αρκετά το ότι έχει γίνει όλο αυτό. Στην αρχή σκέφτηκα να τα βάλω πίσω, αλλά δεν γίνεται να τα βάλεις πίσω. Εγώ δεν μπορώ να τα ξεπερνάω έτσι τα πράγματα, θέλω χρόνο. Θέλω να μαλακώσω λίγο μέσα μου γιατί με όλα αυτά σκληραίνω. Είναι σαν το τσιμέντο. Που στην αρχή είναι ρευστό και μετά πετρώνει».