Κατέρρευσε ο Νίκος Διαμαντόπουλος – «Φώναζα, πονούσα πάρα πολύ, μου έβαζαν μορφίνη κάθε μέρα»

Νίκος Διαμαντόπουλος

"Το σύνδρομο Adem είναι πολύ σπάνιο. Το παθαίνουν επτά άτομα στα 10.000.000 στον κόσμο" είπε, μέσα σε όλα, ο Νίκος Διαμαντόπουλος στο The 2night Show.

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε ο Νίκος Διαμαντόπουλος, το βράδυ της Τρίτης, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Ο μάγος που εντυπωσίασε τους πάντες στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» με την δύναμη της ψυχής του αναφέρθηκε από καρδιάς στο σπάνιο αυτοάνοσο σύνδρομο Adem, από το οποίο και έπεσε σε κώμα, έχασε την όρασή του και έπαθε απώλεια συνείδησης.

Ειδικότερα, ο Νίκος Διαμαντόπουλος δήλωσε πως «στις 4 Μαρτίου 2012 είχα πονοκέφαλο αλλά ήταν διαφορετικός. Δεν ήταν ένας πονοκέφαλος που έχεις κάθε μέρα και λες πως θα περάσει με ένα ντεπόν. Πέρασαν οι ώρες και δεν είχε περάσει ο πονοκέφαλος και τότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Πήρα τον πατέρα μου και του είπα να με πάει στο νοσοκομείο. Έφτασα εκεί, είδαν οι γιατροί πως είχα κάποιο πρόβλημα αλλά δεν έβρισκαν τι είναι γιατί το σύνδρομο Adem είναι πολύ σπάνιο. Το παθαίνουν επτά άτομα στα 10.000.000 στον κόσμο».

«Μετά από τις πρώτες εξετάσεις είδαν ότι υπήρχε στον εγκέφαλο μια φλεγμονή που είχε ξεκινήσει ήδη να δημιουργείται. Με έβαλαν να δώσω ούρα σε πάπια και θυμάμαι πως λιποθύμησα. Θυμάμαι συγκεκριμένα να λέω στον πατέρα μου, πιάσε με πέφτω» συμπλήρωσε ο Νίκος δίχως να μπορέσει να συγκρατήσει την φόρτιση του και να σταματήσει προσωρινά τον λόγο του. «Θυμάμαι μετά ότι κοιμόμουν για πολύ καιρό και έπειτα δεν θυμάμαι πολλά πράγματα. Στην τρίτη μέρα, επειδή αυξανόταν η πίεση στον εγκέφαλο, μου έκαναν κρανιεκτομή για να μην σπάσουν όλα τα αγγεία μέσα. Φώναζα γιατί πονούσα πάρα πολύ και μου έβαζαν μορφίνη κάθε μέρα».

«Μερικές φορές ακόμα συγκινούμαι. Δεν στεναχωριέμαι όμως γιατί δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέμαι για κάτι που έχει περάσει. Σε μια μέρα άλλαξε όλη μου η ζωή σε ηλικία 25 ετών» πρόσθεσε ο Νίκος Διαμαντόπουλος στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.