Κατέρρευσε η Νεσχάν Μουλαζίμ στον αέρα για την καταστροφή στην Τουρκία

Νεσχάν Μουλαζίμ

"Συγγνώμη, αλήθεια" ζήτησε η η Νεσχάν Μουλαζίμ με τρεμάμενη φωνή στο MEGA Καλημέρα.

Σε ζωντανή σύνδεση εμφανίστηκε η Νεσχάν Μουλαζίμ, το πρωινό της Πέμπτης, στο MEGA Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη. Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε σε όλα όσα λαμβάνουν χώρα τα τελευταία 24ωρα στην γειτονική Τουρκία, από όπου και κατάγεται, ύστερα από τον φονικό σεισμό που μέχρι αυτή την ώρα μετρά περισσότερα από 16.000 θύματα.

Η Νεσχάν Μουλαζίμ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της όταν η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης της έδωσε τον λόγο. Αφορμή, βεβαίως, στάθηκαν οι σκηνές θανάτου που προβάλλονται συνεχώς από τα ερείπια που προκαλούν ανατριχίλα σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Συγγνώμη, αλήθεια! Έχω φίλους και συγγενείς που είναι εκεί αυτή τη στιγμή! Αυτές οι εικόνες που μου έστειλαν, μέσα από τα αυτοκίνητα, προσπαθώντας να φτάσουν στα σημεία που βρίσκονται οι συγγενείς τους. Για την ακρίβεια μόλις έγινε ο σεισμός πήγαν από μια απόσταση 6000 χιλιομέτρων, έφτασαν σε ένα σημείο και έβγαλαν τη θεία τους με τα ίδια τους τα χέρια και μετά προσπαθούσαν να φτάσουν και στους άλλους. Όσο περνάνε όμως οι ώρες, δυστυχώς, είναι όλα πολύ πιο δύσκολα».

«Δυστυχώς το τουρκικό κράτος δεν υπάρχει πουθενά! Οι ξένοι να είναι καλά! Αντί να ασχοληθούν με την ανθρώπινη ζωή, απλά ασχολούνται με τα social media και όσα λέγονται και γιατί δεν συμφωνούμε με αυτούς. Η ανθρώπινη ζωή για αυτούς είναι ένα μηδενικό και δεν έχει καμία σημασία. Μόνο όταν είναι να πάρουν ψήφους, τότε τους βλέπουν τους ανθρώπους. Τώρα δεν υπάρχουν οι άνθρωποι» τόνισε, μέσα σε όλα, η Νεσχάν Μουλαζίμ με τρεμάμενη φωνή στη σύνδεση του MEGA Καλημέρα το πρωινό της Πέμπτης.