Κατέρρευσε η Κατερίνα Σαβράνη: «Είναι φρικαλέο να το σκέφτεσαι»

Κατερίνα Σαβράνη

Δεν μπόρεσε να διαχειριστεί η Κατερίνα Σαβράνη την συναισθηματική της φόρτιση και ξέσπασε σε κλάματα!

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Σαβράνη το πρωινό της Πέμπτης όπου και μίλησε στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο. Όταν αναφέρθηκε, όμως, στην πολύκροτη υπόθεση του Κολωνού, η δημοφιλής ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συναισθηματική της φόρτιση.

«Έχω μεγάλο πρόβλημα με αυτή την υπόθεση! Είναι ένα πράγμα το οποίο δεν μπορώ να το διαχειριστώ καθόλου» αναφώνησε η Κατερίνα Σαβράνη έχοντας ξεσπάσει, ήδη, σε λυγμούς. «Είναι φρικαλέο να σκέφτεσαι ότι ένα παιδί περνάει τέτοια πράγματα».

«Συγγνώμη» πρόσθεσε, λιτά, η γνωστή ηθοποιός για να επανέλθει στη συνέχεια και να μιλήσει για την προσωπική της ζωή και τον γάμο με τον συνάδελφο της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο. «Όλες οι σχέσεις περνάνε διακυμάνσεις για να εξομαλυνθούν οι αιχμές. Τα πράγματα που μας ενώνουν έχουν την ίδια πηγή, το φως και το φως είναι και στους δυο μας. Είναι αυτό που αγάπησα σε εκείνον».

Παράλληλα, η Κατερίνα Σαβράνη μίλησε για το σίριαλ «Παράδεισος των κυριών» και όλα όσα έρχονται προσεχώς για την Πιπίτσα της.