«Κατέρρευσε» η Αννούλα Φλωρινιώτη: «Δεν έχω τη δύναμη να δω τα ρούχα του πατέρα μου»

Αννούλα Φλωρινιώτη

"Ο πατέρας μου πάντα ένιωθε ότι έπρεπε να αποδείξει τι αξίζει. Ένιωθε ότι τον υποτιμούν, ήθελε να δείξει ότι είναι καλλιτέχνης", δηλώνει με δάκρυα στα μάτια η Αννούλα Φλωρινιώτη.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών την Τρίτη 6/6, μετά από νοσηλεία για σοβαρότατο πνευμονικό εμφύσημα. Η κόρη του, Αννούλα Φλωρινιώτη, 9 ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα της, μιλά για τα συναισθήματά της και τις στιγμές που πέρασε δίπλα του.

«Είχαμε ξεφύγει από αυτό που λέμε αδυναμία με τον πατέρα μου. Ήταν τα πάντα ο πατέρας μου, ο κολλητός μου, ο φίλος μου, ο αδερφός μου. Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ από τον κόσμο και από τους δημοσιογράφους. Ο πατέρας μου πάντα ένιωθε ότι έπρεπε να αποδείξει τι αξίζει. Ένιωθε ότι τον υποτιμούν, ήθελε να δείξει ότι είναι καλλιτέχνης. Σαν άνθρωπο τον λάτρευαν», δηλώνει η Αννούλα Φλωρινιώτη.

«Δεν έχω τη δύναμη να δω τα ρούχα του πατέρα μου. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα τα κάνω», εξομολογείται η τραγουδίστρια με δάκρυα στα μάτια αμέσως μετά.

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν θα τον ξαναδώ. Προσπαθώ να μη μένω μόνη μου, προτιμώ να είμαι με φίλους ή να μιλάω στο τηλέφωνο μέχρι να με πάρει ο ύπνος», δηλώνει σε άλλο σημείο η Αννούλα Φλωρινιώτη, παραδεχόμενη ότι περίμενε περισσότερο κόσμο στην κηδεία του πατέρα της, παρά το γεγονός ότι προσήλθαν περίπου 900 άτομα.