«Κατέρρευσε» η Άννα Τσουκαλά – «Μου έστειλαν υπέγραψες την θανατική σου καταδίκη»

Άννα Τσουκαλά

"Κάποια στιγμή κάποιος με έπιασε κάποιος κιόλας, έδωσα το όνομά του και πήγα στην αστυνομία" ανέφερε η Άννα Τσουκαλά.

Μία πραγματικά καθηλωτική εξομολόγηση έκανε η Άννα Τσουκαλά στο Καλύτερα Δεν Γίνεται για την παρενόχληση που είχε δεχθεί κι είχε εξομολογηθεί πριν από κάποια χρόνια.

«Από το 2004 σπούδαζα. Στις οντισιόν μου έλεγαν πέρνα από το γραφείο να πάρεις τον ρόλο. Πρέπει να κοιμηθείς μαζί μας για τον πάρεις και τους έλεγα όχι. Έκλεινα την πόρτα… Κάποια στιγμή κάποιος με έπιασε κάποιος κιόλας, έδωσα το όνομά του και πήγα στην αστυνομία. Ήρθαν οι διοικητές και μου είπαν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, δεν μας αφήνουν κι όπως ήρθες φεύγεις. Μεγάλη διαφθορά. Υπάρχει μία κλίκα από πολλά πόστα που μιλούν μεταξύ τους. Όταν με κάλεσαν στην εκπομπή του κ. Χαρδαβέλλα το 2009 έπρεπε να βγω και να πω την αλήθεια με κόστος την δουλειά μου. Μετά την εκπομπή την εξαφάνισαν επειδή μίλησα για την σεξουαλική παρενόχληση. Κι από την εκπομπή της κ. Λαμπίρη έκοψαν πάρα πολλά.

Αναγκάστηκα να δουλέψω ως σερβιτόρα στην Αμερική… Αυτοί οι άνθρωποι κατέστρεψαν καριέρες και σε αυτήν την κοινωνία πρέπει να γίνει κάθαρση. Να φύγει ο κόσμος που κατηγορεί τα αγόρια και τα κορίτσια που λένε τώρα την αλήθεια. Βγαίνουν στα κανάλια και δεν έχουν ίχνος ντροπής κι ακεραιότητας μέσα τους. Έχω κάνει πάνω από δέκα καταγγελίες στο ΣΕΗ… Έφυγα. Μου έστειλαν ραβασάκι από κανάλι ότι τώρα υπέγραψες την θανατική σου καταδίκη. Εξορία… Όλα όσα λέγονται είναι αλήθεια. Η μόνη μου ελπίδα ήταν να φύγω από την χώρα.»