Κατερίνα Ζαρίφη: Τι αποκαλύπτει για τη νέα μεσημεριανή της εκπομπή στο ΟΡΕΝ;

Κατερίνα Ζαρίφη

"Είναι λίγο σχιζοφρενικό αυτό που πάμε να κάνουμε αλλά σε αυτά έχω συνηθίσει", παραδέχεται μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Όπως έχει γίνει γνωστό ήδη από τα μέσα του καλοκαιριού, η Κατερίνα Ζαρίφη επιστρέφει στην παρουσίαση αναλαμβάνοντας το τιμόνι μιας νέας καθημερινής εκπομπής στη μεσημεριανή ζώνη του ΟΡΕΝ. Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε στο Breakfast@Star και τη ρεπόρτερ Μυρσίνη Κοντού.

«Πάμε να κάνουμε κάτι καινούριο, παρεΐστικο. Δεν θα είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στην τηλεόραση, θέλουμε να δώσουμε τη δική μας ταυτότητα με έναν πρωτότυπο τρόπο», αναφέρει η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Δεν ξέρω ακόμα ποιος θα είναι ο τίτλος της εκπομπής αλλά σίγουρα θα είναι κάτι σπιτίσιο, θα συναντάμε κόσμο μέσα στο σπίτι και όλα τα θέματα θα έχουν να κάνουμε με αυτά που μας αφορούν: μουσικά, τηλεοπτικά, κουτσομπολίκι… τα πάνω-πάνω, αυτά που βλέπει η πεθερά», σημειώνει αμέσως μετά η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

Σε ερώτηση σχετικά με την ομάδα των προσώπων που θα την πλαισιώνουν, η Κατερίνα Ζαρίφη διευκρινίζει πως ο Αντώνης Παπαηλίας δεν θα υποδύεται τη «Λόλα» αλλά κάποια άλλη περσόνα, ενώ παραδέχεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου όσο και με την Άννα Ζηρδέλη.

«Κάθε μέρα θα κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Είναι λίγο σχιζοφρενικό αυτό που πάμε να κάνουμε αλλά σε αυτά έχω συνηθίσει», αποκαλύπτει κλείνοντας η Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ δεν παραλείπει να χαρακτηρίσει «παλιακά» τα όσα γράφονται για τον «ανταγωνισμό» που θα έχει με την Ελένη Μενεγάκη.