Κατερίνα Ζαρίφη: «Θέλω να κάνω σατιρική εκπομπή, είμαι ανοιχτή σε προτάσεις»

Κατερίνα Ζαρίφη

"Η τελευταία εκπομπή που έκανα ήταν οι Roomies. Δεν ξέρω αν ήταν και καλή προσπάθεια. Εμάς πάντως μας άρεσε", δηλώνει η Κατερίνα Ζαρίφη.

Την Κατερίνα Ζαρίφη υποδέχθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεόραση, την εμπειρία της από τις Roomies του MEGA αλλά και το concept που θα την έκανε να πει ξανά το «ναι» στην παρουσίαση.

«Μου λείπει τρελά η τηλεόραση αλλά το κομμάτι στο στήσιμο, το δημιουργικό κομμάτι. Τη λατρεύω τη δουλειά στο κοντρόλ. Έχω κάνει ακουστικό και είναι από τις τοπ δύσκολες δουλειές», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να υπηρετήσω την τηλεόραση με τα σημερινά δεδομένα. Αυτή την αυτοαναφορικότητα, το να μπω στη διαδικασία να απαντήσω», παραδέχεται στη συνέχεια.

Τι θυμάται από την τελευταία της εκπομπή στην τηλεόραση;

«Η τελευταία εκπομπή που έκανα ήταν οι Roomies με Μαρία (Σολωμού) και Ντορέτα (Παπαδημητρίου). Θεωρώ ότι έπρεπε να μείνει λίγο παραπάνω, όμως καταλαβαίνω ότι ήμασταν σε φάση Corona. Καταλαβαίνω επίσης και την ταχύτητα που θέλει η επιτυχία στην τηλεόραση», δηλώνει η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Είναι έτσι το σύστημα. Όλοι μου έλεγαν: γιατί δεν δίνουν λίγο παραπάνω χρόνο; Τους έλεγα: παιδιά, εδώ δυστυχώς τα πράγματα είναι «πονάει χέρι, κόβει χέρι». Η τηλεόραση θέλει ταχύτητα. Δεν ξέρω αν ήταν και καλή προσπάθεια. Εμάς πάντως μας άρεσε και πέρασα πολύ καλά», καταλήγει η παρουσιάστρια.

«Θα ‘θελα να κάνω μία σατιρική εκπομπή. Τον χειμώνα κάτι θα γίνει και με σειρά απ’ όσο ξέρω… και είμαι ανοιχτή σε προτάσεις», ανέφερε κλείνοντας η Κατερίνα Ζαρίφη.