Κατερίνα Ζαρίφη: «Στη σχολή Μουτσινά είμαι, τέτοια μουλάρα είμαι»

Κατερίνα Ζαρίφη

«Είμαι σε σχέση και το πάω σιγά σιγά. Δεν κρύβομαι, αλλά επειδή ο σύντροφός μου δεν είναι στο χώρο, το προστατεύω», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και τη Σοφία Ραφτοπούλου έδωσε η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία απάντησε για τα επαγγελματικά της, τα προσωπικά της, αλλά και τον Νίκο Μουτσινά.

«Η υποκριτική είναι η ψυχοθεραπεία μου γιατί ξεχνιέμαι τις δύο ώρες που μπαίνω στο ρόλο, αν και δεν έχω σπουδάσει σε σχολή. Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην ομάδα μιας εκπομπής. Θα ήθελα να κάνω ένα γυναικείο σατιρικό για να φανεί το χιούμορ της Ελληνίδας και όχι μόνο το κάλλος και η δεινότητα στη γλύκα και τη μαγειρική», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη είπε στη συνέχεια: «Η φράση “τι ωραία που είσαι τώρα που αδυνάτισες” είναι… προσβλημέντο και όχι κοπλιμέντο. Το μεγαλύτερο bullying στην ελληνική πραγματικότητα το τρώνε οι άνθρωπο με τα παραπάνω κιλά. Είμαι κι εγώ ένας άνθρωπος που μπορεί να χτυπάει το τηλέφωνό μου και να μην το δω, καταλαβαίνω τον Νίκο Μουτσινά. Στη σχολή Μουτσινά είμαι, τέτοια μουλάρα είμαι».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε: «Είμαι σε σχέση και το πάω σιγά σιγά. Δεν κρύβομαι, αλλά επειδή ο σύντροφός μου δεν είναι στο χώρο, το προστατεύω».