Κατερίνα Ζαρίφη σε Βασίλη Ζούλια: «Με έκανες να ψαχτώ για την υπερφαγία» – «Φρόντισα να καταστρέψω τη ζωή μου»

Ζαρίφη Ζούλιας

"Όποιος είναι κοντά σε έναν αλκοολικό ή σε έναν ναρκομανή σε χρήση έχει περάσει δύσκολα. Είναι μία ασθένεια", παραδέχεται ο γνωστός σχεδιαστής.

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (27/11) ο Βασίλης Ζούλιας και ο Περικλής Κονδυλάτος. Οι δύο συνεργάτες μίλησαν για τη ζωή τους, με τον πρώτο να αναφέρεται στο κομμάτι των εξαρτήσεων.

«Έχω παρακολουθήσει πολλές συνεντεύξεις σου. Ήσουν ο άνθρωπος που μου έδωσε το έναυσμα να ψαχτώ σε σχέση με την υπερφαγία», είπε αρχικά η οικοδέσποινα της εκπομπής στον γνωστό σχεδιαστή μόδας, ανοίγοντας τη συζήτηση γύρω από τη ζωή του.

«Αναγνωρίζω ότι μου έχει δοθεί ένα τεράστιο δώρο από τη ζωή και το σύμπαν. Η ζωή μου χαρίστηκε αλλά μετά φρόντισα να την καταστρέψω, αναφέρομαι στο κομμάτι της ανάρρωσής μου», ανέφερε παίρνοντας τον λόγο ο Βασίλης Ζούλιας.

«Η μόνη υποχρέωση που έχω είναι να δώσω πίσω κάτι από αυτό το δώρο. Δεν μπορώ με τίποτα να το κρατήσω για τον εαυτό μου, γι’ αυτό και κάθε φορά μιλάω και παίρνω θέση δημόσια», προσθέτει.

«Υπάρχουν ακόμα τεράστια ταμπού στη χώρα μας για πολλά θέματα, για το φαγητό, τον τζόγο, τα ναρκωτικά, το αλκοόλ. Ο κόσμος δεν μιλάει και οι άνθρωποι που έχουν δημόσιο λόγο πρέπει να βγαίνουν και να τα λένε», επισημαίνει ο Βασίλης Ζούλιας για την εξαρτήσεις.

«Όποιος είναι κοντά σε έναν αλκοολικό ή σε έναν ναρκομανή σε χρήση έχει περάσει δύσκολα, εννοείται. Είναι μία ασθένεια», παραδέχεται ο Βασίλης Ζούλιας στο πλατό της «Οδού Ζαρίφη 2».