Κατερίνα Ζαρίφη: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση πως βγήκε θετική στον κορονοϊό

Κατερίνα Ζαρίφη

Όσα είπε η Κατερίνα Ζαρίφη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Στον αέρα της εκπομπής “Ευτυχείτε” βγήκε, με τηλεφωνική σύνδεση, η Κατερίνα Ζαρίφη, που έκανε τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την αποκάλυψη πως βγήκε θετική στον κορονοϊό.

«Είμαι καλά. Τώρα μόλις βγήκε το θετικό… Είναι θετικό και το διδυμάκι μου, ο Αναστάσης. Ιδιαίτερα συμπτώματα δεν έχω, έχω μια κόπωση, την οποία την έχω τα τελευταία πέντε χρόνια, οπότε δεν έκρινα ότι είναι σύμπτωμα. Κατά τα’ άλλα καλά, δυστυχώς δεν μου έχει κοπεί η όρεξη και το βλέπω θετικά. Τίποτα δεν έχω χάσει, εκτός από την ταυτότητά μου που την ψάχνω μέσα στο σπίτι, δεν έχασα τίποτα. Πραγματικά δεν είχα τίποτα σαν σύμπτωμα.

Θέλω να είμαι πολύ προσεκτικοί γιατί υπάρχουν και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας που πραγματικά ζούνε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Αυτό που σκέφτομαι περισσότερο είναι οι 14 μέρες απομόνωσης γιατί ξέρετε ότι το στόμα μου δεν σταματάει. Είναι κάτι που μας πλησιάζει επικίνδυνα, θέλω να προστατεύεστε γιατί πρέπει να σεβόμαστε και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που έχουν και τη μεγάλη επικινδυνότητα», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.