Κατερίνα Ζαρίφη: «Μπήκα κι είδα τι φαγητό έκοψε η Ζαρίφη κι έχασε τα κιλά»

Κατερίνα Ζαρίφη

"Ή αυτό που λένε πρέπει να το κάνεις για την υγεία σου. Πήρες καμία ουροκαλλιέργεια κι είδες ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα;" δήλωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Την Κατερίνα Ζαρίφη υποδέχθηκαν απόψε στο Στούντιο 4 η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Η ίδια μίλησε ανάμεσα σε άλλα για τα σχόλια που έχει τύχει να διαβάσει ή να της πούνε για τα κιλά.

«Χάνουμε βάρος και θα γίνουν 50 ρεπορτάζ. Αφού μπήκα στο τελευταίο κι είδα τι φαγητό έκοψε η Κατερίνα Ζαρίφη κι έχασε τα κιλά και λέω κλίκαρε μωρή να δούμε. Είναι λίγο ρετσινιά και ταμπελίτσα από την άποψη… Μπορώ να πω ότι έχω ακούσει και μπινελίκια γιατί αδυνάτισες, που λες ότι ούτε τώρα μπορείς να ξέρεις αν είμαι στα καλύτερά μου. Είναι κι αυτό το αδυνάτισες; Α είσαι στα καλύτερά σου. Που ξέρεις εσύ αν είμαι στα καλύτερά μου. Μπορεί να είμαι και μέσα στην κατήφεια και να μου έχει κοπεί η όρεξη από την στενοχώρια και να είμαι στα καλύτερά μου με τα περισσότερα» ανέφερε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Ή αυτό που λένε πρέπει να το κάνεις για την υγεία σου. Πήρες καμία ουροκαλλιέργεια κι είδες ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα; Ξέρω ανθρώπους που είναι με περισσότερα κιλά κι είναι υγιέστατοι. Μπορεί να με τρελάνει η ατάκα από αγάπη στο λέω ή να μην σε πειράζει που είμαι ειλικρινής. Αλήθεια; Εσύ έχεις την δική σου αλήθεια κι εγώ την δική μου. Έλα να τις βάλουμε στην μέση να δούμε» πρόσθεσε η Κατερίνα Ζαρίφη.