Κατερίνα Ζαρίφη: «Με τον Νίκο Μουτσινά χαθήκαμε τότε, θέλαμε και οι δύο να το ξεχάσουμε»

Κατερίνα Ζαρίφη

«Δεν θα το ξανάκανα ποτέ στη ζωή μου», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Νίκο Μουτσινά και τον Πρωινό Καφέ που παρουσίαζαν.

«Απ’ όσα πράγματα έχω κάνει στην τηλεόραση, περισσότερο με ζόρισε ο Πρωινός Καφές με τον Νίκο Μουτσινά. Δεν θα το ξανάκανα ποτέ στη ζωή μου. Στις εποχές των gossip εκπομπών έχω δει σχολιασμό 45 λεπτών με τη φωτογραφία μας για το αν πρέπει εμείς να κάνουμε πρωινό. Ίσως έπρεπε τότε να κινηθούμε νομικά.

Είχε στηθεί μέχρι και λινκ έξω από το σπίτι μου στη Θήβα. Ήταν μεγάλο τραύμα και εγώ δεν έχω αισθανθεί μεγαλύτερη ανακούφιση από την ημέρα που είπαμε ότι σταματάμε τον Πρωινό Καφέ. Όταν από χαϊδεμένο παιδί αρχίζουν και σε σφαλιαρίζουν από παντού παθαίνεις ένα πολιτισμικό σοκ», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη είπε στη συνέχεια: «Ο Νίκος είχε τσαγανό, θα έπρεπε να είμαστε πολύ πιο κουλ, αλλά δεν το ξέραμε το παιχνίδι αυτό τότε. Χαθήκαμε τότε με τον Νίκο, ήταν ένα πράγμα που θέλαμε και οι δύο να το ξεχάσουμε. Μετά το συμβόλαιο μας με τον ΑΝΤ1 χάσαμε και οι δύο τους παππούδες μας».