Την Κατερίνα Ζαρίφη φιλοξένησε η Σίσσυ Χρηστίδου, το Σάββατο, στο πλατό της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” στο Μεγάλο Κανάλι. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η παρουσιάστρια και συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά στην πρωινή ζώνη του σταθμού αναφέρθηκε σε περιπτώσεις που δεν θα μπορούσε να αποδεχθεί μια συνεργασία στην τηλεόραση.
Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Ζαρίφη σημείωσε χαρακτηριστικά πως “μπορώ να πω ακραίες περιπτώσεις παρουσιαστών που σίγουρα δεν θα μπορούσα να συμβαδίσω. Δηλαδή εγώ και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο ίδιο πλατό δεν θα μπορούσαμε να είμαστε χέρι χέρι. Είτε με έναν παρουσιαστή ή μια παρουσιάστρια που επιλέγει να έχει πιο επιθετική προσέγγιση στα θέματα”.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Εγώ να βρίσω άνθρωπο γιατί τον πετύχαμε στην παραλία με μαγιό δεν πρόκειται να το κάνω. Και έχω πει όχι σε προτάσεις για τέτοιες συνεργασίες”.
“Το λέω γιατί ήταν συνεργασίες που δεν έγιναν, όταν πολλές φορές μας λένε πως “λέτε για συνεργασίες που δεν έγιναν για να μας πείτε ότι έχετε προτάσεις”. Ούτε καν. έχω κάνει πίσω σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί δεν μπορώ να το υπηρετήσω. Δηλαδή εμένα αν μου βάλεις απέναντι τον Συρίγο ή τον Σταματόπουλο και μου πεις “δώσε πόνο”, δεν θα το κάνω. Δεν θεωρώ καθόλου ότι το “σπάω αυγά” σημαίνει πως ανεβάζω τη φωνή μου και παθαίνω τσο τσο στην τηλεόραση” πρόσθεσε η Κατερίνα Ζαρίφη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο MEGA.
Πηγή εικόνας: NDP Photo
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ