Κατερίνα Ζαρίφη: «Με τον Γιάννη είμαστε πια κολλητοί, μόνο εγώ το ‘χω πετύχει αυτό»

Κατερίνα Ζαρίφη

"Είμαι φουλ εγωίστρια. Μπορώ να διαλύσω τη ζωή μου για τον εγωισμό μου", εξομολογείται η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Fishy. Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια έβαλε… πλώρη για Αίγινα και μίλησε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη για το ξεκίνημά της από τον χώρο της δημοσιογραφίας, την προσωπική της ζωή και το ακραίο περιστατικό που έχει κάνει σε άλλη κοπέλα.

«Είχα πει στη μάνα μου ότι θα πάω πολεμική ανταποκρίτρια στη και μου λέει «είμαι στον τάφο, έλα να μου ρίξεις το χώμα άμα φύγεις». Έτσι ξεκίνησα τη δημοσιογραφία, είπα ότι θα πάω πολύ δυναμικά. Μετά ήθελα να πάω στην Παλαιστίνη. Έχω κάνει αστυνομικό ρεπορτάζ, θαύμαζα πολύ τον Σόμπολο. Έχω κάνει και ρεπορτάζ καμικάζι, δηλαδή που ήμουν ρεπόρτερ και φεύγαμε με τον καμεραμάν, ακούγαμε δολοφονία στο τάδε σημείο και πήγαινα να κάνω ένα… μουσικοχορευτικό, όπως καταλαβαίνεις», εξομολογήθηκε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε πως το τελευταίο διάστημα της έχουν χρεώσει δύο – τρεις σχέσεις, ωστόσο δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Με τον πρώην σύντροφό της πλέον είναι κολλητοί φίλοι.

«Τον τελευταίο καιρό έχω χρεωθεί 2-3 σχέσεις. Δεν ισχύει καμία από αυτές. Είχα σχέση 9 χρόνια με τον Γιάννη που είναι και κολλητός μου τώρα, μόνο εγώ το έχω πετύχει αυτό στην Ελλάδα. Αν σου περνάει ο έρωτας και βλέπεις ότι με τον άλλον άνθρωπος συνεννοείσαι, γιατί όχι; Δεν είναι εύκολο. Όταν είναι στην ίδια φάση και οι δύο επιτυγχάνεται. Αν υπάρχει και το παραμικρό συναίσθημα δε γίνεται. Κι εγώ αν γούσταρα ακόμα θα είχα πάει να ξεμαλλιάσω την τωρινή.

Είμαι φουλ εγωίστρια. Μπορώ να διαλύσω τη ζωή μου για τον εγωισμό μου. Ζηλεύω φουλ. Έχω αρχίσει λίγο και το κοντρολάρω στο κομμάτι του να ορμήσω στην άλλη την ώρα που κοιτάει το αγόρι μου. Έχω πάει σε κοπέλα και της έχω πει: «να σε ρωτήσω κάτι; Έχω έρθει σπίτι σου να πειράξω τα παιχνιδάκια σου;». Μου λέει «όχι». «Εσύ γιατί θες να πειράξεις τα δικά μου;». Είχα γίνει τόσο τούρμπο! Τώρα έχω αρχίσει και και καταλαβαίνω ότι δεν βγαίνει άκρη έτσι «, εξομολογήθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη.