Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν ξέρω αν η Ελένη Μενεγάκη έχει μάθει για τη συνεργασία μου με το Epsilon, νομίζω πως…»

Κατερίνα Ζαρίφη

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα στο Epsilon.

Η Κατερίνα Ζαρίφη εδώ και λίγες ημέρες ανήκει επισήμως στο Epsilon TV όπου τη νέα σεζόν θα παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «Who’s asking?» … δηλαδή, ποιός ρωτά; Ένα πρωτοποριακό παιχνίδι γνώσεων στο οποίο, για πρώτη φορά, σημασία δεν έχει η ερώτηση, αλλά το ποιος την κάνει! Η παρουσιάστρια μίλησε στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» για το νέο της επαγγελματικό βήμα σε κάτι που όπως δήλωσε ήταν όνειρο της να κάνει.

«Είναι μια πολύ αγαπημένη φίλη πια στο Epsilon, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Κάναμε ένα ραντεβού. Μετά από μία εβδομάδα άκουσα αυτό που ήθελα, δηλαδή τηλεπαιχνίδι, που είναι όνειρο μου να κάνω τηλεπαιχνίδι στην τηλεόραση. Μου είπε και τι τηλεπαιχνίδι και λέω «το κλείσαμε».

[dfp_ads id=236982]

«Όπως καταλαβαίνεις είναι το καλύτερο μου, γιατί ουσιαστικά πρωταγωνιστές είναι οι άνθρωποι. Δηλαδή τηλεπαιχνιδάδες και παρουσιαστές θα γίνουν όλοι οι άνθρωποι που κάνουν τις ερωτήσεις. Στο εξωτερικό σπάει ταμεία. Εμένα μου αρέσει γιατί έχει αυτή την πρωτοπορία να κάνει πρωταγωνιστές τους ανθρώπους που και θα κάνουν ερωτήσεις και θα συμμετέχουν παίζοντας. Όταν κάνεις αυτό που θέλεις και σου ταιριάζει, νιώθεις πάντα έτοιμος ότι θα το προσπαθήσω και θα το υπηρετήσω. Δεν είσαι με την επιτυχία στην τσέπη πάντα, ούτε ξέρεις ότι είναι δεδομένο, άλλωστε είδαμε πολλές εκπλήξεις κατά τη διάρκειά της τηλεοπτικής σεζόν. Όμως είναι πολύ ωραίο από το να κάνεις κάτι στα κουτουρού να λες ότι επιστρέφω για να κάνω κάτι που πραγματικά μου αρέσει», δήλωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Για το αν έχει μάθει η Ελένη Μενεγάκη για το νέο της επαγγελματικό βήμα στο Epsilon: «Δεν ξέρω αν το έχει μάθει η Ελένη Μενεγάκη. Θα ρωτήσω τους γύρω γύρω, έχει κλικάρει στα σάιτ, έχει δει ότι πήγα; Δεν το ξέρω. Η Ελένη είναι συνεργατοφιλοκατάσταση χρόνων. Νομίζω ότι θα είναι χαρούμενη για αυτό το βήμα. Έτσι πιστεύω, όσο την ξέρω. Θα τη ρωτήσω όμως, γιατί το καλό με την Ελένη είναι ότι πάντα σου λέει αυτό που πιστεύει, χωρίς να σου βάζει φρου φρου και αρώματα. Η άποψη της για εμένα έχει τεράστια βαρύτητα. Αν δεν έχει η άποψη της Μενεγάκη βαρύτητα για την τηλεόραση, ποιος θα έχει;»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!