Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν πάμε να αντιγράψουμε το Καλό Μεσημεράκι, μακάρι να κάνουμε την επιτυχία του»

Κατερίνα Ζαρίφη

"Είμαι άρρωστος “νουμεράκιας”, έχω μάθει όμως να μη με επηρεάζουν τα νούμερα", παραδέχεται η παρουσιάστρια.

Δηλώσεις στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της νέας της μεσημεριανής εκπομπής στο ΟΡΕΝ. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μιλά για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, την πρόταση που της έγινε αλλά και τη σύγκρισή της με το «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά.

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι έφυγα από την τηλεόραση, είχα επαφή με τον κόσμο μέσα από τα σήριαλ. Είναι ωραίο να ξαναμπαίνεις σε ρυθμούς τηλεόρασης, ειδικά στο στήσιμο μιας εκπομπής», αναφέρει η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Η εκπομπή θα έχει τίτλο «Οδός Ζαρίφη 2″, γιατί θα είναι το σπίτι μου και θα ξεκινά στις 14:00. Με την ομάδα μου θα σχολιάζουμε τηλεοπτικά και κοινωνικά θέματα με τον πιο αστείο τρόπο. Το διαφορετικό στην εκπομπή μας θα είναι η ταυτότητα που θα δώσουμε με τα λεγόμενά μας», δηλώνει για τη νέα της εκπομπή στο ΟΡΕΝ.

«Όταν είδα τι θα κάνουμε στην εκπομπή είπα αμέσως το ναι, αν και μου είχαν γίνει κρούσεις και στην υποκριτική. Όπως οι ηθοποιοί γίνονται παρουσιαστές, έτσι και οι παρουσιαστές γίνονται ηθοποιοί», σημειώνει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Είμαι άρρωστος “νουμεράκιας”, έχω μάθει όμως να μη με επηρεάζουν τα νούμερα. Φυσικά και θέλω να πάω καλά, τα καλά νούμερα σε ενθαρρύνουν αλλά η τηλεόραση είναι μάχη με ανατροπές», παραδέχεται η Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ για τη σύγκριση με το «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά τονίζει: «Δεν πάμε να κάνουμε το Καλό Μεσημεράκι, μακάρι να κάνουμε την επιτυχία του».