Κατερίνα Ζαρίφη: «Αποκλείεται να σε έχουν χωρίσει εσένα» – Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Τώρα που το σκέφτομαι, δεν παίρνω και όρκο»

Ζαρίφη Αλεξάνδρου

Ο όλο νόημα διάλογος ανάμεσα στους δύο συνεργάτες για τις πρώην σχέσεις του μοντέλου.

Για τις πρώην σχέσεις του και τον τρόπο με τον οποίο αυτές έφταναν στο τέλος τους συζήτησαν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Κατερίνα Ζαρίφη. Οι δύο συνεργάτες, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την απιστία που έχει βιώσει, άνοιξαν το θέμα στην «Οδό Ζαρίφη 2», ανταλλάσσοντας ατάκες όλο νόημα.

«Συγνώμη για να καταλάβω δηλαδή… αυτός και εκερατώθη και τον χώρισε κιόλας μετά;», αναρωτήθηκε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πρόσθεσε: «Και πότε τον χώρισε… στην αλλαγή του χρόνου! Με τις πιτζάμες! Αυτός ήταν κυριολεκτικά μόνος στο σπίτι».

«Προσπαθώ να θυμηθώ… σε κάποια αργία εμένα πρέπει να ήταν. Στο «Όχι» νομίζω ήταν… της έλεγα εγώ «ναι», «όχι» μου έλεγε αυτή… γεια σας!», είπε στη συνέχεια το γνωστό μοντέλο.

«Είναι ψέμα ότι σ’ έχουν χωρίσει εσένα… αποκλείεται! Λες ψέματα. Μόνο εσύ χωρίζεις και μας πληγώνεις»», σχολίασε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Να σου πω τώρα που το σκέφτομαι… δεν παίρνω κι όρκο. Δεν θυμάμαι. Μην το πιάσουμε τώρα αυτό το θέμα, ας πάμε παρακάτω», απάντησε με νόημα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, προκαλώντας τα γέλια των συνεργατών του.