Κατερίνα Ζαρίφη – Αποκάλυψε τον παρτενέρ της στο Just The 2 Of Us

Κατερίνα Ζαρίφη

"Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να παρουσιάσω το Big Brother, δε θεωρώ ότι σκιαγραφεί την καθημερινότητα" ανέφερε η Κατερίνα Ζαρίφη

Στο Πρωινό παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Ζαρίφη η οποία μίλησε για τηλεοπτικές προτάσεις που δεν αποδέχθηκε αλλά και για το Just The Two Of Us στο οποίο θα λάβει μέρος αποκαλύπτοντας και τον παρτενέρ της.

Η ίδια ανέφερε: «Το J2US είναι πιο σίγουρο σαν πρόταση, νομίζω ότι το ταιράκι μου εκεί πέρα θα σας αρέσει πολύ. Είναι ένα πολύ ωραίο αγόρι, ο Αναστάσιος Ράμμος. Μακάρι εγώ τον θέλω πάρα πολύ τον Αναστάσιο. Έχουμε συζητήσει. Τώρα όσον αφορά το Mega έχει γίνει μια κουβέντα αλλά είναι τόσο αρχικό το στάδιο. Θα με βόλευε το ΣΚ προς τα εκεί συζητάω, θα μου άρεσε κι η βραδινή ζώνη γιατί το στοματάκι μου είναι μπετόν. Δεν είμαι στο δυναμικό του Open πια.»

Για προτάσεις που απέρριψε δήλωσε: «Ήταν στην ομάδα του The Booth. Απλά εγώ φοβήθηκα το concept και πόσο ταιριάζει σε εμένα. Είπα αν είναι κάτι να φοβόμαστε, πέφτουμε και κοιμόμαστε. Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να παρουσιάσω το Big Brother, δε θεωρώ ότι σκιαγραφεί την καθημερινότητα. Μπορώ να σου πω όμως ότι ο Χάρης Βαρθακούρης δεν είναι κακός σε αυτό το πρόγραμμα. Αν και φέτος με έχει εντυπωσιάσει ο Καράβας από το GNTM. Χαρά Θεού είναι το παιδί. Σωστά ελληνικά, θετική αύρα. Δηλαδή δεν είναι ωραίο να βλέπουμε και κάτι θετικό στην τηλεόραση; Σώνει και ντε να παίζουμε μπουνιές; Είναι που είναι τα πράγματα τεταμένα».