Κατερίνα Ζαρίφη: Αποκάλυψε πως εκείνη και ο Γιώργος Μπόγρης…

Πώς αντέδρασε η Ελένη Μενεγάκη;

Ο Γιώργος Μπόγρης βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου και με αφορμή τα όσα είπε για την Έλλη Κοκκίνου, η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε πως εκείνη και ο Γιώργος Μπόγρης έχουν μεγαλώσει μαζί αφού ο πατέρας και ο θείος του γνωστού μπασκετμπολίστα ήταν πολύ καλοί φίλοι με τον πατέρα της.

«Έχουμε μεγαλώσει μαζί. Ο μπαμπάς του Γιώργου Μπόγρη και ο θείος του ήταν κολλητοί του πατέρα μου» είπε η Κατερίνα Ζαρίφη, κάνοντας την Ελένη να απορεί πως γίνεται αυτό με τα χρόνια που τους χωρίζουν: «Ο Μπόγρης είναι 22 – 24 ετών, αποκλείεται να έπαιζε με εσένα, να είστε στην ίδια γειτονιά, θα είχες φύγει εσύ από αυτή τη γειτονιά», είπε η παρουσιάστρια.

«Έχουν τελειώσει οι προσβολές για σήμερα. Πολύ ωραία. Τον ταχτάριζα ρε Ελένη. Θα σας πω την αλήθεια: Μας βάζαν και του κάναμε baby sitting. 13 χρονών ήταν δύο μέτρα! Και είναι όλη η οικογένεια ψαρωτική. Ο μπαμπάς του είναι 1,95 και ο θείος του είναι 2 μέτρα. Και οι αδελφή του οι ξαδέλφες του, είναι ένα γιγαντόσογο» συνέχισε να λέει η Κατερίνα Ζαρίφη.