Κατερίνα Βρανά: «Θυμάμαι τα όνειρα που έβλεπα όταν ήμουν σε κώμα, έβλεπα ότι σήκωνα τις «ασφάλειές» μου στον πίνακα»

Κατερίνα Βρανά

"Δεν πίστεψα ούτε μία στιγμή ότι η Κατερίνα θα πεθάνει", εξομολογείται ο πατέρα της γνωστής κωμικού.

Για τις ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές που βίωσαν, όταν η Κατερίνα Βρανά εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο στις Φιλιππίνες με σηπτικό σοκ, μίλησαν η γνωστή κωμικός και ο πατέρας της στο Στούντιο 4. Το περιστατικό συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν η ίδια βρισκόταν στη Μαλαισία συμμετέχοντας σε ένα φεστιβάλ stand up comedy.

«Ο γιατρός μου θεωρεί ότι με το που μπήκε ο ξάδερφός μου στην εντατική και έκατσε πάνω από το κρεβάτι, άρχισαν σιγά-σιγά να ανεβαίνουν τα ζωτικά μου στοιχεία. Θυμάμαι τα όνειρα που είχα μες στο κώμα. Εκείνη την εποχή σκεφτόμουν: είμαι πολύ κουρασμένη και θέλω να κοιμηθώ αλλά φαντάσου να κοιμηθώ τόσο βαθιά που να μη μπορούν να με ξυπνήσουν και να νομίζουν ότι έχω πεθάνει», περιγράφει η Κατερίνα Βρανά.

«Μου ήρθε η ιδέα να πάω στο ηλεκτρικό μου ταμπλό και να ανεβάσω όλες τις ασφάλειες, το οποίο είναι πολύ σουρεάλ. Το ανοίγω, ανεβάζω όλες τις ασφάλειες – και τον θερμοσίφωνα – και λέω: τώρα όλοι ξέρουν ότι είμαι ζωντανή, οπότε μπορώ να πάω για ύπνο και να ξεκουραστώ», προσθέτει η γνωστή κωμικός.

«Ήταν φοβερό αυτό το όνειρο», τονίζει η Κατερίνα Βρανά.

«Όταν ο γιατρός μίλησε για πρώτη φορά για σηπτικό σοκ, μου λέει μία κουμπάρα μας γιατρός: Κωστή, πάρε τα πόδια σου και πήγαινε. Ξυπνάω το πρωί και λέω στη γυναίκα μου: κλείσε μου τώρα. Ο ξάδερφός της είχε προηγηθεί, γιατί ήταν πιο κοντά. Μου λέει ο γιατρός: έχει 20% πιθανότητες να ζήσει. Εγώ δεν πίστεψα ούτε μία στιγμή ότι μπορεί να πεθάνει», ανέφερε από την πλευρά του ο πατέρας της.