Κατερίνα Τσάβαλου: «Συνέχεια δέχομαι ερωτήσεις που με φέρνουν σε δύσκολη θέση»

Κατερίνα Τσάβαλου

«Πιστεύω ότι δεν έχουμε προοδεύσει στο bodyshaming», λέει η Κατερίνα Τσάβαλου.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Γιώργο Κρικοριάν μίλησε η Κατερίνα Τσάβαλου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη ζωή, τον σύζυγό της και την κόρη τους.

«Έχω πάρα πολύ άγχος, είμαι κυκλοθυμική κάποιες φορές, τελειομανής και ψυχαναγκαστική. Από την στιγμή που βίωσα τον έρωτα που γύρισε σε αγάπη, θεωρώ πιο σημαντική την αγάπη. Ο έρωτας που δεν καταλήγει σε αγάπη είναι μούφα. Τον άντρα μου τον ερωτεύτηκα με το που τον είδα. Μας γνώρισε μια φίλη μου και στην αρχή είπα να μην πάω. Με το που τον είδα είπα… Αυτό που με εκνευρίζει στον άντρα μου είναι ότι όταν τσακωνόμαστε, εγώ τσακώνομαι μόνη μου», είπε αρχικά η Κατερίνα Τσάβαλου.

Η Κατερίνα Τσάβαλου είπε στη συνέχεια: «Όταν έκανα τα γυρίσματα του Hardcore, που έχασα την κολλητή μου, ήταν η πιο δύσκολη στιγμή. Πέθανε από καρκίνο σε νεαρή ηλικία, ήταν πολύ δύσκολο. Η ταινία Hardcore ήταν σταθμός στη ζωή και την καριέρα μου. Οι γυμνές σκηνές εξυπηρετούσαν την πλοκή, δεν ήταν ναρκισσιστικό. Πάντα είναι δύσκολο για μένα».

Για την κόρη της, η Κατερίνα Τσάβαλου είπε: «Η κόρη μου με είδε φέτος στο θέατρο και μου έλεγε “μαμά, αυτός γιατί σε έπιανε;”. Όσο μεγαλώνω έχω καλύτερη σχέση με τον εαυτό μου. Θα ήθελα να ήμουν πιο γυμνασμένη αλλά βαριέμαι. Έχω άπειρους ψυχαναγκασμούς. Συνέχεια δέχομαι ερωτήσεις που με φέρνουν σε δύσκολη θέση και πιστεύω ότι δεν έχουμε προοδεύσει στο bodyshaming».