Κατερίνα Τσάβαλου: Η σεξουαλική παρενόχληση και η άγνωστη σχέση της με γνωστό τραγουδοποιό

Κατερίνα Τσάβαλου

"Αν έκανε άλλη δουλειά από αυτή που κάνει, που είναι σκηνοθέτης, δεν θα γύριζε κανείς να τον κοιτάξει".

Την Κατερίνα Τσάβαλου συνάντησε η Μαρία Κοκκολάκη από το Πρωινό και η ηθοποιός είχε πολλά να πει. Η σεξουαλική παρενόχληση, ο ηθοποιός που της έκανε τη ζωή δύσκολη και η άγνψστη σχέση της με γνωστό τραγουδοποιό.

«Ήμουν ζευγάρι με τραγουδοποιό, πιο έντεχνο και δεν το έμαθε κανείς», εξομολογείται η Κατερίνα Τσάβαλου και σημειώνει για τη δημοσιότητα: «Με χαλάει η δημοσιότητα χωρίς λόγο, ότι πρέπει να γίνονται reality για να είναι κάποιος σε μια δουλειά. Μου έχουν πει από κανάλι «έλα στο τάδε reality και θα έχεις δουλειά μετά»… Μου έχουν πει να πάω στη Μύκονο, πληρωμένα όλα, απλά να πάω στην παραλία βαμμένη και να πηγαίνω πάνω κάτω στην Ψαρρού. Δεν το έχω κάνει».

«Μου έχει τύχει κακή συμπεριφορά ηθοποιού και πάθαινα κρίσεις πανικού γιατί δεν μπορούσα να πάω να τον βρίσω. Το έστρεφα στον εαυτό μου και ήμουν στην τσίτα. Δεν χρειάστηκε να του το πω. το κατάλαβε. Αλλά δεν νομίζω ότι τον ένιαξε κιόλας. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει έτσι, σε αυτή την κακή συμπεριφορά. Θα έκανα καταγγελία μόνο αν έβγαιναν και άλλοι ηθοποιοί να το κάνουν αυτό», τονίζει η ηθοποιός.

Η Κατερίνα Τσάβαλου για τη σεξουαλική παρενόχληση

«Πιο μικρή δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση. Είναι πολύ άσχημο να πηγαίνεις για δουλειά και ο άλλος με την ιδιότητά του να προσπαθεί άλλα. Αν έκανε άλλη δουλειά από αυτή που κάνει, που είναι σκηνοθέτης, δεν θα γύριζε κανείς να τον κοιτάξει».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…