Κατερίνα Τσάβαλου: «Έκανα το σταυρό μου κι έλεγα Παναγία μου βοήθησέ με»

Κατερίνα Τσάβαλου

«Το βίωσα πάρα πολύ άσχημα, σχεδόν δύο χρόνια έπαιζα με κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή», λέει η Κατερίνα Τσάβαλου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε η Κατερίνα Τσάβαλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την εργασιακή βία που έχει υποστεί, για την καταγγελία της στο ΣΕΗ, αλλά και για τις δύσκολες οικονομικά στιγμές.

«Μου έχει λείψει η τηλεόραση πάρα πολύ. Πιστεύω όμως ότι απλά δεν είναι η ώρα να με δείτε σε αυτήν. Σε ριάλιτι δεν θα έπαιρνα μέρος, είμαι κατηγορηματική, τα θεωρώ ξεφτίλα. Μου έχουν κάνει παλαιότερα πρόταση για το DWTS και το J2US. Από μικρή ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική και είμαι ευγνώμων που κάνω τη δουλειά που θέλω και ζω από αυτό», είπε αρχικά η Κατερίνα Τσάβαλου.

Η Κατερίνα Τσάβαλου συνέχισε: «Έχω υποστεί εργασιακή βία. Ήταν ένας από τους ανθρώπους που ακούστηκαν στην αρχή. Δεν μπορώ να πω όνομα. Το βίωσα πάρα πολύ άσχημα, σχεδόν δύο χρόνια έπαιζα με κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή. Έκανα το σταυρό μου κι έλεγα Παναγία μου βοήθησέ με. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου τότε που σκέφτηκα να φύγω από δουλειά».

«Οι δικοί μου άνθρωποι ήξεραν τι συνέβαινε. Ο Δημήτρης, όταν του είπα, φρίκαρε με όλο αυτό. Έχω κάνει καταγγελία στο ΣΕΗ για το περιστατικό. Δεν πιστεύω ότι άργησα να μιλήσω. Τώρα ήταν η ώρα κι έγινε όλο αυτό. Εγώ στο τέλος μίλησα στον άνθρωπο αυτόν και εκείνος δεν απάντησε τίποτα. Δεν είδα κανένα ίχνος μεταμέλειας από τους ανθρώπους αυτούς, αρνούνται τα πάντα και αυτό με πειράζει. Μια συγγνώμη…», πρόσθεσε επίσης η Κατερίνα Τσάβαλου.

Για τις δύσκολες οικονομικά στιγμές, η Κατερίνα Τσάβαλου απάντησε: «Έχω περάσει δύσκολα οικονομικά. Μετρούσα και τα ψιλά. Έπαιρνα ένα γεύμα και το μοίραζα να το φάω. Στην αρχή παράλληλα με την υποκριτική, δούλευα σε γραμματεία, μοίραζα σε σούπερ μάρκετ δείγματα και δούλευα επίσης σε χρυσοχοείο».