Κατερίνα Τσάβαλου: «Δεν καταλαβαίνω τις παρένθετες μητέρες, πώς μπορείς να δώσεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει συμφωνία;»

Κατερίνα Τσάβαλου

"Πώς κυοφορείς ένα μωρό, έχεις ένα παιδί μέσα σου, μεγαλώνει, ζεις το θαύμα και τη μαγεία;" αναρωτήθηκε η Κατερίνα Τσάβαλου.

Η Κατερίνα Τσάβαλου έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Ελένη και στον Κωνσταντίνο Αρκά. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το τί σημαίνει για εκείνη οικογένεια.

«Απολαμβάνω χρόνο με την κόρη μου και ήρθε να με δει και στο θέατρο. Στους ‘’Κουραμπιέδες με χιόνι’’ δεν θέλω να με δει γιατί κάνω ένα ρόλο πιο σκοτεινό. Πιστεύω πρώτα στην οικογένεια και το μοίρασμα και μετά ότι θέλω να κάνω ένα παιδί. Εγώ δεν θα ήθελα να μεγαλώσω μόνη μου ένα παιδί..

Σε σχέση με την παρένθετη μητέρα είπε: «Δεν μπορώ να καταλάβω (σ.σ. τις παρένθετες μητέρες). Πώς κυοφορείς ένα μωρό, έχεις ένα παιδί μέσα σου, μεγαλώνει, ζεις το θαύμα και τη μαγεία; Πώς μπορείς μετά, αφού το γεννήσεις, να το δώσεις επειδή έχεις κάνει συμφωνία; Δεν το καταλαβαίνω. Ήθελα πάντα να γίνω μάνα. Το παιδί μου είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει, με αξίωσε ο θεός να γίνω μάνα και το εννοώ».

Όπως είπε, στην εγκυμοσύνη της πήρε 26 κιλά γιατί έκανε υποθυρεοειδισμό και πέρασε bullying από πολύ κόσμο. «Στον Έλληνα αρέσει να σχολιάζει και είμαστε ρατσιστές».

Μάλιστα, αναφέρθηκε στη δουλειά του ηθοποιού, λέγοντας πως την αγχώνει πολύ καθώς δεν είναι μία σταθερή δουλεία κα τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα. «Βοηθάει ο σύζυγός μου αλλά εγώ έχω μάθει να είναι οικονομικά ανεξάρτητη. Έχει τύχει να μπω τα ταμείο ανεργίας».

Τέλος, αποκάλυψε πως της είχε γίνει πρόταση για το Survivor αλλά είχε αρνηθεί.