Κατερίνα Τοπάζη: «Με τον Χρήστο Δάντη σήμερα είμαστε πολύ ενωμένοι»

Κατερίνα Τοπάζη

"Με τον γιο μου δεν πέρασα και δεν πέρασε ποτέ τα όρια"

Έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, η Κατερίνα Τοπάζη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην «Ελένη» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά.

Η τραγουδίστρια μίλησε, μέσα σε όλα, για την απόφαση να αφήσει την Ελλάδα και να βρεθεί στην Αμερική, την σχέση με τον πρώην σύζυγο της Χρήστο Δάντη καθώς και τον 19χρονο γιο της, Χριστόφορο.

«Με χάσατε γιατί για κάποια χρόνια έφυγα στην Αμερική. Ξαναγύρισα. Ξαναέφυγα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Τοπάζη. «Όταν είχα πάει για συναυλίες με τον Γιώργο μαργαρίτη, έγινε ένα κλικ και ένιωσα μέσα μου πως θα ζήσω εκεί» πρόσθεσε..

«Οι σχέσεις είναι δύσκολες. Όταν όμως επισφραγίζονται από ένα παιδί ανεβαίνουν σε άλλο επίπεδο και δεν χωρίζεις ποτέ ουσιαστικά με τον άλλον άνθρωπο» σημείωσε, σε άλλο σημείο της κουβέντας, η τραγουδίστρια. «Με τον Χρήστο Δάντη κρατάω πολύ καλές στιγμές, είναι ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Σήμερα είμαστε πάρα πολύ ενωμένοι για τον γιο μας».

«Ο Χριστόφορος πήρε και των δυο μας τα ταλέντα σε μια δική του μορφή. Έχουμε μια απίστευτη σχέση. Δεν πέρασα και δεν πέρασε ποτέ τα όρια» ανέφερε η Κατερίνα Τοπάζη.

«Κράτησα μερικά πράγματα ιερά και έχουμε φιλική σχέση χωρίς να είμαστε φίλοι» κατέληξε.