Κατερίνα Τοπάζη: «Έχω κάνει delete στα όσα πέρασα με τον Δάντη»

«Στην αρχή της γνωριμίας μου με τον Χρήστο Δάντη...»

Η Κατερίνα Τοπάζη, η τραγουδίστρια που άφησε το στίγμα της τη δεκαετία του ’90 μίλησε στον Ανδρέα Θεοδώρου και στο περιοδικό YES! για την προσωρινή τουλάχιστον για τώρα επιστροφή της στην Ελλάδα, τα περιστατικά που σημάδεψαν τη ζωή της, αλλά και το  διαζύγιο της από τον Χρήστο Δάντη.

Υπήρξαν περιστατικά που σημάδεψαν τη ζωή σου;

Όταν έχασα τη μητέρα μου σε ηλικία 26 ετών εγώ και 46 εκείνη. Ήταν τραγικό, είχε ανεύρισμα, ήταν χωρίς καμιά προειδοποίηση και συνέβη όταν ήμουν μόνη στο σπίτι μαζί της. Μου άλλαξε τα πάντα και έμαθα να μη τα θεωρώ όλα δεδομένα. Πέρασα πολλά στάδια τότε, αλλά τελικά με δυνάμωσε. Και λίγα χρόνια αργότερα στην αρχή της γνωριμίας μου με τον Χρήστο Δάντη τρακάραμε και κινδύνεψα να πεθάνω. Και αυτό το ξεπέρασα όμως γιατί ήθελα να γίνω καλά, ήταν το αίσθημα της επιβίωσης.

Εξαιτίας του διαζυγίου σου με τον Χρήστο Δάντη βρέθηκες στο προσκήνιο. Πώς ήταν η περίοδος αυτή για σένα;

Δυστυχώς ναι, βρέθηκα στο προσκήνιο και ήταν μια πολύ άσχημη περίοδος γιατί υπήρχε μια μεγάλη πολιορκία από τα μέσα, λες και ήμασταν ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολι. Στην αρχή με ζόρισε πολύ, πιέστηκα και δεν μου άφησε στο φινάλε κάτι ήρεμο.

Μετάνιωσες για αυτό το γάμο;

Πώς μπορώ να μετανιώσω όταν έχω τον Χριστόφορο… Ο Χριστόφορος είναι το βραβείο του γάμου αυτού και μόνο. Αν δεν υπήρχε δεν ξέρω τι θα έλεγα.

Τι έφταιξε και χωρίσατε;

Δεν μπορώ να θυμηθώ γιατί έχω ένα πολύ καλό σε ό,τι έχει να κάνει με το παρελθόν… κάνω delete. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν είχα αισθήματα, τι είχα, πως σκεφτόμουν. Τα έχω σβήσει όλα.

Είσαι φίλη με τον Χρήστο σήμερα;

Έχουμε τυπική σχέση γιατί υπάρχει ένα παιδί. Φίλους έχουμε άλλους, δεν θεωρώ απαραίτητο να κάνεις φίλο έναν άνθρωπο που ήταν σύντροφος σου. Χαίρομαι πάντως που ο γιος μου έχει σχέσεις με τα παιδιά του Χρήστου γιατί είναι αδέλφια.