Κατερίνα Στικούδη: Της ζήτησε συγνώμη δημόσια για την «τηλεόραση άλλων εποχών»

Κατερίνα Στικούδη

"Σε είχα στεναχωρήσει στο παρελθόν από κάποιες τοποθετήσεις που είχα κάνει" εξομολογήθηκε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην Κατερίνα Στικούδη!

Στο πλατό της εκπομπής «Τι λες τώρα» βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Στικούδη το απόγευμα του Σαββάτου. Μάλιστα, η γοητευτική τραγουδίστρια δέχθηκε την απρόσμενη εξομολόγηση μετά ειλικρινούς συγνώμη από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

«Να σου πω κάτι; Θα στο πω και θα στο πω και δημοσίως γιατί σε είχα στεναχωρήσει στο παρελθόν. Από κάποιες τοποθετήσεις που είχα κάνει και αφορούσαν στην φωνή σου και όλα αυτά. Οπότε, στο λέω αλήθεια και θα ήθελα να το πω δημόσια όπως είχα πει και τότε δημόσια κάποια πράγματα, ήταν λάθος η τοποθέτηση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Κατερίνας Καραβάτου στην ψυχαγωγική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.

«Ήταν λίγο στο τρέξιμο του «κάνουμε ανταγωνιστική τηλεόραση» άλλων εποχών… Χαίρομαι που πλέον δεν κάνουμε αυτή την τηλεόραση» συμπλήρωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Αμέσως η Κατερίνη Στικούδη αποκρίθηκε με χαμόγελο πως «δεν πειράζει, εντάξει τώρα και συ, περασμένα ξεχασμένα και όλα καλά. Και μόνο που το λες, εγώ σε ευχαριστώ. Είναι πολύ γλυκό εκ μέρους σου. αλλά αλήθεια τα ξεχνάω αυτά και δεν δίνω σημασία».