Κατερίνα Στικούδη: Έτοιμη για την Eurovision;

Κατερίνα Στικούδη

Έτσι θα ήθελε ιδανικά η Κατερίνα Στικούδη το φλερτ με την Eurovision...

Στην καθημερινή εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Στικούδη για να συναντήσει τον Φώτη Σεργουλόπου και την Τζένη μελιτά το μεσημέριτης Παρασκευής. Μεταξύ άλλων, η εκρηκτική τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να βρεθεί στο μέλλον στην Eurovision δηλώνοντας ανοιχτή στο όποιο φλερτ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κατερίνα Στικούδη εξομολογήθηκε πως «πρώτα πρέπει να με φλερτάρει αυτή πρώτη (σ.σ. η Eurovision) για να την φλερτάρω μετά και εγώ. Γιατί εγώ είμαι παραδοσιακός άνθρωπος, πρέπει πρώτα ο άλλος να μου κλείσει το μάτι και μετά θα σκεφτώ εγώ άμα θέλω».

«Η αλήθεια είναι ότι η Eurovision είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο event που μπορεί να σου αλλάξει την ζωή και το πιστεύω αυτό. Όλα είναι θέμα διαχείρισης. Υπάρχει φυσικά και το streaming που όλο αυτό το κάνει ακόμα πιο εύκολο, δηλαδή να ταξιδεύει η μουσική τόσο γρήγορα και να ακούει οποιοσδήποτε οποιοδήποτε τραγούδι θέλει και του αρέσει. Δεν είναι όπως παλιά που έπρεπε να περιμένεις μια συγκεκριμένη ημερομηνία για να ταξιδέψουν τα τραγούδια σε όλο τον κόσμο και όλη την Ευρώπη».

«Είναι ζηλευτή σκηνή, δεν το συζητάω, εκατομμύρια κόσμος θα σε δει και είναι μια μεγάλη ευκαιρία αλλά… θα πάω να την παρακολουθήσω! Αυτό μπορώ να το κάνω από μόνη μου! Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να πω «αχ θα ήθελα» γιατί πολλά πράγματα θα ήθελα να κάνω, αλλά θα πρέπει κάποιος να σκεφτεί για να γίνουν» πρόσθεσε, επίσης, η Κατερίνα Στικούδη στο καθημερινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.