Κατερίνα Στικούδη: «Δεν τα βρήκαμε στο οικονομικό, ήμασταν πάρα πολύ μακριά»

Κατερίνα Στικούδη

"Είναι η δεύτερη φορά που αρνήθηκα πρόταση του ΑΝΤ1 γιατί δεν είναι εύκολη η συνύπαρξη" ομολογεί η Κατερίνα Στικούδη.

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε η Κατερίνα Στικούδη την Πέμπτη για το τηλεοπτικό της μέλλον. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια παραδέχθηκε, μάλιστα, πως αρνήθηκε για δεύτερη φορά την πρόταση του ΑΝΤ1 προκειμένου να βρεθεί στην ομάδα του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Στικούδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σιγά μην πω για τις συζητήσεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν! Γιατί, να, όταν κάτι το συζητάμε πολύ… Γίνονται διάφορες συζητήσεις, πολύ ωραίες ιδέες και πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ αλλά θέλω να επιλέξω την πιο ευχάριστη.Να περνάμε καλά γιατί ο χρόνος μας είναι πολύτιμος στη ζωή και πρέπει να έχουμε μια παρέα που να είμαστε τουλάχιστον όλοι στο ίδιο μήκος κύματος, αν μπορεί να συμβεί αυτό».

Μου έγινε πρόταση για το πρωινό του ΑΝΤ1 αλλά αρνήθηκα. Είναι η δεύτερη φορά γιατί δεν είναι εύκολη η συνύπαρξη. Ή, μάλλον, είναι εύκολη και εμείς τα κάνουμε πολλές φορές δύσκολα τα πράγματα. Δεν τα βρήκαμε στο οικονομικό κομμάτι, ήμασταν πάρα πολύ μακριά . Εύχομαι όμως καλή επιτυχία φυσικά και κάτι άλλο έρχεται πολύ πιο όμορφο».

«Ότι αυτή τη στιγμή είμαι… open και μετά το Σάββατο είμαι ανοιχτή σε συζητήσεις! Γίνονται διάφορες συζητήσεις και πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ! Είναι πολύ ωραίο να ακούγεται το όνομα σου, να σε σκέφτονται άνθρωποι και να υπάρχουν προτάσεις, πραγματικά κολακεύομαι αλλά θέλω να κάνω μια επιλογή που να έχω και την ψυχική μου ηρεμία» πρόσθεσε, ακόμα, η Κατερίνα Στικούδη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου.