Κατερίνα Στικούδη: «Δεν σβήνω τα αρνητικά σχόλια στα social media, αφήνω τη σαπίλα εκεί να τη βλέπουμε»

Κατερίνα Στικούδη

"Δεν έχω να απαντήσω τίποτα στις αρνητικές κριτικές και τα σχόλια. Πάντως, δεν σκοπεύω να πάρω... πρόωρη σύνταξη", τονίζει η γνωστή τραγουδίστρια.

Την Κατερίνα Στικούδη και τον Βαγγέλη Σερίφη συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία στα γενέθλια του γνωστού DJ. Το αγαπημένο ζευγάρι, που περιμένει τους επόμενους μήνες το δεύτερο παιδί του, ρωτήθηκε για τη μεταξύ τους σχέση, τα επαγγελματικά τους σχέδια αλλά και τα αρνητικά σχόλια που δέχονται κατά καιρούς στα social media.

«Δεν μπορώ να σας πω τι δώρο πήρα σήμερα στον Βαγγέλη για τα γενέθλιά του. Εμένα μου έχει πάρει μια φορά κάτι κοσμήματα που δεν τα φόρεσα ποτέ», δηλώνει η Κατερίνα Στικούδη χαριτολογώντας.

«Δεν ξέρω εάν θα είμαι φέτος στο J2US, σκέφτομαι μήπως γεννήσω εκεί. Έχω κάνει ένα ραντεβού στα γραφεία της BarkingWell αλλά θα ανακοινωθούν όλα όταν πρέπει», απαντά η τραγουδίστρια σε σχετική ερώτηση.

«Δεν έχω να απαντήσω τίποτα στις αρνητικές κριτικές και τα σχόλια. Πάντως, δεν σκοπεύω να πάρω… πρόωρη σύνταξη. Δεν σβήνω τα σχόλια στα social, αυτό κάτι σημαίνει. Δεν με ενοχλεί τίποτα, αφήνω εκεί τη σαπίλα να τη βλέπουμε», υπογραμμίζει η Κατερίνα Στικούδη για τα κακεντρεχή σχόλια που δέχεται κάτω από τις δημοσιεύσεις και τα τραγούδια της.