Κατερίνα Στικούδη: Η αλήθεια για το «Ξαναδέστε τους» και το …X Factor

Κατερίνα Στικούδη
Ποιες ήταν οι τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε η τραγουδίστρια;

Οι δυο τους συνεργάστηκαν για τις θεατρικές υποχρεώσεις του Νίκου Μουτσινά, όπου η Κατερίνα Στικούδη τραγούδησε μαζί του το μουσικό θέμα της παράστασης. Οι φήμες την ήθελαν να επιστρέφει στην μικρή οθόνη στο πλάι του στο «Ξαναδέστε τους». Τι απάντησε η τραγουδίστρια στον Μαρίνο Βυθούλκα και στο περιοδικό People και τι είπε για την πρόταση από το Χ Factor;

«Λατρεύω τον Νίκο Μουτσινά και χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφει με την Μαρία Ηλιάκη στονAlpha. Ανυπομονώ να δω το Ξαναδέστε τους! Πάντα μου άρεσε το χιούμορ και ο τρόπος που παρουσίαζαν την εκπομπή και θα ήθελα να μοιάζει με την προηγούμενη version». Δεν μου έχει γίνει πρόταση, αλλά δεν σκέφτομαι καθόλου την επιστροφή μου στην τηλεόραση. Εξάλλου, έχω προγραμματίσει ορισμένες συναυλίες στο εξωτερικό και εκ των πραγμάτων δεν θα είμαι στην Ελλάδα.»

Το X Factor

«Κατά καιρούς έχω δεχτεί προτάσεις, ενώ η πιο πρόσφατη ήταν από τον ΣΚΑΪ που είχαμε κάνει κάποιες επαφές για το X Factor. Δεν προχωρήσαμε, όμως, διότι οι καλλιτεχνικές μου υποχρεώσεις ήταν τόσο αυξημένες που δεν υπήρχε καθόλου χρόνος. Αυτή τη περίοδο έχω επικεντρωθεί με τις μουσικές μου δραστηριότητες. Με την τηλεόραση δεν έχω μαλώσει και ίσως ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας».