Κατερίνα Στανίση: «Μπήκε στο μαγαζί με το φορτηγό και ο κόσμος δεν ήξερε από που να φύγει»

Κατερίνα Στανίση

"Θεέ μου, έλεγα, να τελειώσω και να φύγω να πάω σπίτι μου" θυμάται η Κατερίνα Στανίση.

Άρωμα από εποχές λαϊκές, αλλοτινές, έφερε η Κατερίνα Στανίση το βράδυ του Σαββάτου όταν και βρέθηκε καλεσμένη στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Νύχτα Στάσου» με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Χρήστο Νικολόπουλο στην ΕΡΤ. Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε μια καθ’ όλα εντυπωσιακή εμπειρία που βίωσε σε σκυλάδικο όταν ερμήνευε την μεγάλη της επιτυχία «Μυστικέ μου έρωτα».

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από την παρότρυνση του δημοφιλούς μουσικοσυνθέτη και οικοδεσπότη της εκπομπής, η Κατερίνα Στανίση εκμυστηρεύτηκε πως «ακόμη, Χρήστο μου, όταν το λέω στα μαγαζιά γίνεται χαμός. Τόσα χρόνια… Πολλά χρόνια από το ’82… Εάν δεν πω αυτό το τραγούδι, δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα με πλακώσουν όλοι! Το ζητάνε αυτό το τραγούδι, μικροί και μεγάλοι».

«Παιδί μου, πήγα να τραγουδήσω κάπου, εξτρά ήμουνα, δεν θυμάμαι πως το έλεγαν το μαγαζί. Τώρα, δεν ήταν και κανένα μαγαζί… Ξέρεις, εξοχικό μαγαζί, καλοκαίρι ήτανε και λέω αυτό το τραγούδι».

«Ξαφνικά ο κόσμος έφευγε από εδώ, έφευγε από εκεί, δεν ήξερα τι συνέβαινε και ερχόταν ένα φορτηγό μέσα στο μαγαζί! Γιατί είχε αυτός στον επιχειρηματία, «άμα θα πει αυτό το τραγούδι, θα μπω μέσα με το φορτηγό». «Μπες» του είχε πει και και ο κόσμος δεν ήξερε από που να φύγει. Όλο άντρες ήταν μέσα, δεν υπήρχε γυναίκα ούτε για δείγμα. Θεέ μου, έλεγα, να τελειώσω και να φύγω να πάω σπίτι μου» συμπλήρωσε, επίσης, η Κατερίνα Στανίση στη μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης τη νύχτα του Σαββάτου.