Κατερίνα Στανίση για Γιάννη Φλωρινιώτη: «Μου έλεγε πως δεν ένιωθε καλά»

Κατερίνα Στανίση

"Δεν πείραξε ποτέ κανέναν, ποτέ, δεν έχει ακουστεί τίποτα κακό για τον Γιάννη" εξομολογείται η Κατερίνα Στανίση.

Στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε, το πρωινό της Τετάρτης, η Κατερίνα Στανίση για την απώλεια του συναδέλφου της, Γιάννη Φλωρινιώτη. Μάλιστα, η λαϊκή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν λόιγες ημέρες νωρίτερα.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Στανίση σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι συγκλονισμένη γιατί μιλούσαμε κάποιες μέρες πριν και έμαθα τώρα αυτό το ξαφνικό. Καταλαβαίνεις πως στεναχωρήθηκα πολύ και έπεσα από τα σύννεφα. Με τον Γιάννη γνωριζόμαστε από την δεκαετία του ’70, όταν για πρώτη φορά τραγούδησα μαζί του, που τότε ήταν με τα τραγούδια του και τα σουξέ του. Θυμάμαι ένα πολύ καλό παιδί χωρίς καμία έπαρση, τίποτα από αυτά. Ένας καλός άνθρωπος, ευγενικός, καλό συνεργάτης και το ίδιο ακριβώς μετέδωσε και στα παιδιά του. Ένας κύριος».

«Όταν μιλήσαμε, μου έλεγε πως «δεν αισθάνομαι καλά, Κατερίνα μου» και προσπαθούσα να τον παρηγορήσω. Είχα βαρύνει η υγεία του όταν δεν ήταν καλά. «Κάτι περαστικό θα είναι» του είπα. Ήμουν για πρόβα και γύρισα, με πήρε μια άλλη παλιά συνάδελφος και μου είπε πως και εκείνη μιλούσε μια μέρα πριν μαζί του. Μου είπε το δυσάρεστο νέο. Τι να σας πω… Ήταν καλλιτέχνης, δεν ήταν μόνο τραγουδιστής».

«Δεν πείραξε ποτέ κανέναν, ποτέ, δεν έχει ακουστεί τίποτα κακό για τον Γιάννη. Και αυτό το είχε παράπονο, που τον αποπαίρναν για το ντύσιμο και το στιλ του» συμπλήρωσε, ακόμα, η Κατερίνα Στανίση στην Κατερίνα Καινούργιου και την τηλεοπτική της παρέα στον Alpha