Κατερίνα Στανίση: «Έχω βάλει τα κλάματα πάνω στη σκηνή, γύριζα από πίσω για να μη φαίνομαι»

Κατερίνα Στανίση

"Υπήρξα τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση. Όταν το έμαθα ήταν ήδη αργά, είχε "δέσει" το γλυκό. Όχι άλλα λάθη, δεν μας παίρνει", εξομολογείται η Κατερίνα Στανίση.

Την Κατερίνα Στανίση συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η γνωστή τραγουδίστρια, που ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο North Live Stage, μίλησε στον ρεπόρτερ Γιώργο Οικονομάκη για την πορεία της στη μουσική, ενώ δεν διστάζει να κάνει και αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Αρσενάκο, γιατί κάποια στιγμή μέσα στην απελπισία μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θέλει να συνεργαστούμε. Είναι προς τιμήν του», δηλώνει η Κατερίνα Στανίση, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Το ακούω».

«Έχω περάσει δύσκολους χωρισμούς, με κλάματα. Είμαι γυναίκα, δεν ξεχωρίζω σε κάτι. Έχω βάλει και τα κλάματα πάνω στην πίστα χωρίς να το θέλω, στο «Δικά σου νέα προηγούνται». Γύριζα από πίσω για να μη φαίνομαι. Άνθρωποι είμαστε κι εμείς», παραδέχεται η Κατερίνα Στανίση.

«Υπήρξα τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση, στην αρχή. Όταν το έμαθα ήταν ήδη αργά, είχε «δέσει» το γλυκό. Έχω κάνει πολλά λάθη. Όχι άλλα λάθη, δεν μας παίρνει», τονίζει η λαϊκή τραγουδίστρια.

«Το λαϊκό το έχουν χτυπήσει πολύ και το χτυπάνε ακόμα. Λες λαϊκά τραγούδια και λένε: α η σκυλού. Εννοούν το πολύ λαϊκό. Εγώ όταν βγήκα, αυτή ήταν η φτιαξιά μου. Προσπάθησαν να με βάλουν κάπως στο έντεχνο αλλά εγώ ήμουν αλλού. Αυτό μου άρεσε, αυτή ήμουν και με αποδέχθηκε ο κόσμος έτσι όπως είμαι», δηλώνει η Κατερίνα Στανίση.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Κατερίνα Στανίση παραδέχεται ότι έχει σκεφτεί στο παρελθόν να τα παρατήσει, όμως στη συνέχεια το πείσμα την ωθούσε να συνεχίσει.

«Ήμουν 52 κιλά και τώρα είμαι 47. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά, ο καθένας λέει τη γνώμη του. Ποιος σου τη ζήτησε ρε φίλε;», καταλήγει η δημοφιλής ερμηνεύτρια.