Κατερίνα Στανίση: Απαντά σε όσους ισχυρίζονται ότι το σώμα στη διαφήμιση που έκανε δεν ήταν δικό της

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια συμμετέχοντας ακόμα μια φορά σε διαφήμιση γνωστής εταιρείας παιχνιδιών.

Η διαφήμιση έχει αντλήσει την έμπνευση από την ταινία «Django Unchained» και η τραγουδίστρια σχολιάζει στην εκπομπή «Με το Καλημέρα» του E TV, τα γυρίσματα:

«Πάνω από όλα πιστεύω είναι η ιδέα. Μου είπαν Κίκα «θα σε βάψουμε μαύρη» τους λέω «δεν πειράζει». Και να είμαι εγώ εκεί πάνω τώρα στο βουνό, τέτοια παραγωγή δεν έχω ξαναδεί πουθενά, υπέρπαραγωγή, λες και ήμουν με τον Τζον Γουέιν. Μου είχαν τροχόσπιτο εκεί πολυτελέστατο με air condition κλπ να ξεκουραστώ, δεν ξεκουράστηκα βέβαια γιατί ήμουν συνέχεια στο γύρισμα»

Μίλησε ακόμα για τις δυσκολίες που είχαν τα πλάνα όπου ήταν κρεμασμένη και για το ανέβασμα στο άλογο: «Στη Νάουσα ο θείος μου είχε ένα άλογο, ένα γαϊδούρι και μία κατσικούλα. Με έπαιρνε συνέχεια μαζί του στα κτήματα από εδώ από εκεί γιατί τον βοηθούσα και είχα μια εμπειρία από το άλογο. Βέβαια με βοήθησαν για να ανέβω γιατί ήταν πολύ ψηλό αλλά τα κατάφερα πολύ καλά. Αμαζόνα!»

Η τραγουδίστρια απάντησε ακόμα σε οσους σχολίασαν πως το σώμα δεν ήταν δικό της:

«Το σώμα μου; Ούτε το κεφάλι; Τίποτα δεν ήταν; Εσύ πως με βλέπεις; ϊσως επειδή με είδαν μαύρη, ποιος ξέρει…»

Αλλά και σε όσους ισχυρίζονται πως δεν είχε λόγο να το κάνει: «Γιατί έτσι ήθελα ρε παιδιά, θα απαντάω σε όλο τον κόσμο γιατί το κάνει η Στανίση αυτό; Δεν κατάλαβα. Εγώ δεν βλέπω ότι με προσβάλει κάπου, ούτε εμένα, ούτε την καριέρα μου, ούτε την προσωπικότητα μου οπότε δεν έχω κάτι να φοβηθώ, να ντροπιαστώ. Δεν έκανα κάτι άσχημο, πιστεύω ότι ζηλεύουν που το λένε αυτό.

Διαβάστε ακόμα:

Διαβάστε ακόμα:

«Η μητέρα μου με αποχαιρέτησε όταν ήμουν 5 χρόνων»!

«Κονσομασιόν έκαναν όλες οι τραγουδίστριες, που σημαίνει παρέα στα τραπέζια»